Posao za 150 ljudi u Zrenjaninu, evo na koji način

Podeli:

Italijanska kompanija GLM proizvodi izduvne sisteme za automobilsku industriju najpoznatijih svetskih proizvoizvođača automobila. Potpisivanjem ugovora o zakupu 5000 m2 prostora u objektima kompanije Minel u Zrenjaninu označen je početak realizacije investicije vredne 3.5 miliona evra. Posao će u prvoj fazi dobiti 150 ljudi, a u zavisnosti od razvoja proizvodnje i više ljudi, rekao je direktor kompanije Radivoje Poljanac.

FOTO: glmgroup.com

GLM Grupa zapošljava veliki broj radnika u Italiji i  Meksiku, kao i da oko 80 odsto proizvoda isporučuju na tržištu zapadne Evrope.

Proizvodnja će početi  početkom novembra, a posao će nezaposleni građani dobiti preko Nacionalne službe za zapošljavanje, potvrđeno je RTV Santos u kabinetu gradonačelnika Zrenjanina.

Sve osobe koje žele da rade u ovoj svetskoj firmi mogu da dođu do posla preko NSZ, putem koje će ova kompanija tražiti osobe koje će raditi u firmi GLM. Sve informacije u narednom periodu svako će moći da dobije preko savetnika za zapošljavanje, nakon raspisanog konkursa.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga