Portal RTV Santos i Laguna poklanjaju knjigu “Bog malih stvari”

Portal radio-televizije Santos i izdavačka kuća „Laguna“ čitaocima poklanjaju knjigu “Bog malih stvari” Arundati Roj.

Ukoliko biste želeli da učestvujete u ovom nagrađivanju, potrebno je da:

 • odgovorite na pitanje: Po Vašem mišljenju, koju knjigu bi SVAKO trebalo da pročita, bar jednom u životu?

Odgovore ostavljajte pod punim imenom i prezimenom, a takođe je neophodno da u komentaru ostavite i svoj e-mail na koji možemo kontaktirati one koji osvoje nagradu. Svoj komentar možete ostaviti do naredne srede, 30. maja, a dobitnik knjige biće objavljen na našem portalu, istog dana u 19.30 časova.

Loading Facebook Comments ...

12 Comments

 1. Dikensova “Bozicna prica”

 2. “Ubiti pticu rugalicu” Harper Li zato što je prožeta ljubavlju, srećom i poštovanjem nama najbližih ljudi ?

 3. Knjiga koju svako bar jednom u životu treba da pročita je ,,A onda je došla dobra vila”, od Ljiljane Habjanovic Djurović. Knjiga koja govori o ljubavi porodice i njenoj jačini. Knjiga koja me je ostavila bez reči, a razmišljala sam posle nje dugo. Posle nje, napravila sam pauzu sa čitanjem. Nisam htela da ijedna druga knjiga naruši lepotu dobre vile. A ko je dobra vila? Zavirite izmedju korica, izgubite se izmedju redova, slova i rečenica. Zaronite u svaku stranu. I saznaćete. Posle dobre vile, više ništa nije isto. Ljiljana Habjanović Djurović je uspela da biranim rečima, izazove emocije, probudi ih u meni. Na krilima nade, dobra vila došla je do moje kućne biblioteke. U njoj ima posebno mesto, baš kao i u srcu. Knjiga sa posvetom, pažljivo napisanom, od srca…Čitajući ovu knjigu, zaboravićete na vreme,obaveze, apsolutno sve! Nekim nevidljivim nitima, ispletenih od snova, knjiga je do mene našla put…Kao savršen poklon jednog kišnog oktobra…Pročitala sam je jednom, čitaću je opet. Vratiću se dobroj vili, ponovo, jedne kišne jeseni…Mada dobra vila je uvek tu, u sva četiri godišnja doba, i čeka da još neko vidi svu njenu lepotu…

 4. DEFINITIVNO ,,MALI PRINC,,

 5. ”Alihemičar” Paulo Koeljo. Morala sam da je pročitam dva puta jer mi se knjga jako dopala.

 6. “Mali princ”, citala sam i kao mala i kad sam odrasla, vise puta.

 7. Izvinjavam se,ali da li je neko u ovoj turi dobio knjigu,posto vidim da se dele nove dve,ali ne vidim dobitnika za ovu.

  1. Author

   Poštovana,

   Bilo je snimljeno live izvlačenje na instagram stranici giveawayalertsrbija, dobitnici je poslata knjiga.
   Izvlačenje je vršeno preko sajta random.org a nagrađivanje koje je trenutno u toku je jednostavnije, s obzirom da su se prijavile dve osobe, a Vi ste jedna od njih – Čestitamo! Osvojili ste knjigu “Farenhajt 451”.
   Bićete kontaktirani putem mejla oko preuzimanja iste.

   Srdačan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.