Zrenjaninski atletičari zasijali u Somboru sa devet medalja

Podeli:

Atletičari zrenjaninskog Proletera bili su odlični u Somboru.

“Srećni i sa puno medalja i diploma proveli smo jedan divan sunčan jesenji dan u gradu Laze Kostića, ali i Filipa Krajnovića koji je danas pozdravio i poželeo uspeh  atletičarima koji su  došli da odmere svoje snage. Jakov Dimitrijević je danas osvojio svoju prvu medalju, bio je treći u trci predškolaca. Petar Stefanović je osvojio srebrnu medalju za učenike 2. razreda.”

“Teodora Stamenković osvojila je deveto mesto za učenike 2. razreda dok je Elena Mitrović osvojila deseto mesto za učenice 4. razreda. Odlični i za svaku pohvalu su bili Jelena Bubulj i Ivona Spasojević kao i Relja Lončar Luka i Nikola Rajlić i Ognjen Antonić.”

“Pavle Borovčanin je bio drugi a Luka Stojkov je osvojio treće mesto za učenike 7. razreda, Milan Došlo je za malo ostao bez medalje jer je osvojio četvrto mesto za učenike 8. razreda. Maša Vasiljević bila je druga a Valentina Gavrilović treća za učenice 8. razreda. Petra Dimitrijević je bila druga a Teodora Antonić treća u trci za učenice prve godine srednje škole. Ognjen Popov je pobedio i osvojio zlatnu medalju za učenike 1. razreda srednje škole.”

“Osvojili smo ukupno 9 medalja i tri plasmana u prvih 10 zadovoljni smo nastupom naših atletičara nedelju dana pre prvenstva Srbije koje će se održati sledeće subote u Zaječaru.” rekao je trener Mladen Grujić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga