Samo u DTL PerSu marketima – proverite svoje zdravlje besplatno!

Podeli:

U vremenu kada se brzo živi, obaveze se gomilaju, i uvek nam fali ono malo vremena da sve postignemo, DTL PerSu marketi misle na vas i pozivaju vas da, uz svakodnevno obavljanje nabavke u vašem omiljenom marketu, proverite besplatno svoje zdravlje na sledećim lokacijama:

10.9, 8-10h, Vojvode Stevana Knićanina 62, Knićanin

18.9, 8-10h, 20. oktobra, Zrenjanin

24.9, 8-10h, Carinska bb, Zrenjanin

25.9, 8-10h, Srpskih vladara 60, Melenci

DTL PerSu marketi već nekoliko godina unazad, u saradnji s Domom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina,  u odabranim DTL PerSu marketima organizuju besplatne preventivne preglede koji obuhvataju kontrolu nivoa šećera u krvi i visinu krvnog pritiska. Dolaskom u svakodnevnu kupovinu, svi kupci imaju priliku da obave ovaj preventivni pregled, kao i da razgovaraju sa stručnim medicinskim osobljem koje može da im da sve neophodne savete i uputi, ukoliko je potrebno, na dalje analize.

Oduvek nam je bilo važno da pružimo podršku našim kupcima, da kupovina kod nas bude prijatna i da omogućimo veći izbor, bolje cene i najbolju uslugu za naše kupce. Međutim, ono što je ipak najvažnije jeste iskrena briga o zdravlju svih naših kupaca, odnosno cele naše zajednice. Stoga, ponosni smo što organizacijom ovih besplatnih preventivnih pregleda u našim marketima, imamo priliku da inspirišemo i motivišemo naše kupce da brinu o svom zdravlju.

Dakle, tokom septembra meseca, pored toga što možete da besplatno proverite svoje zdravlje u DTL PerSu marketima, možete i uštedeti kupovinom80 proizvoda po „Najboljoj ceni“i preko 600 proizvodasa oznakom „Uvek SuPer cena“, koja sugeriše niže redovne cene datih proizvoda.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga