Romantični mirisi u centru Zrenjanina

Podeli:

Često se kreativcima postavlja pitanje da li od hobija može nastati posao, dokaz da može je i Milica Puzigaća. U svojoj firmi „B&A decor“ se bavi ručnom izradom mirisnih sveća, kao i predmeta od keramike, osim toga bavi se slikarstvom i slike radi po porudžbini.

Kada smo posetili Miličinu prodavnicu oduševio nas je prelepi miris, a oktrili smo i kako on nastaje. Prilikom izrade sveća Milica koristi različite mirise i vrste voska, uglavnom su tu cvetne note, a s obzirom da recept ne postoji, svaka sveća je unikatna. Naravno, u zavisnosti od sezone u asortimanu možete pronaći i neke mirise specifične za taj period godine.

Možemo reći da je B&A decor idealno rešenje za poklone, a ono što se najviše traži su buketi od sveća. Savršena su alternativa za pravo cveće, jer nemaju rok trajanja, za razliku od pravih buketa koji traju svega par dana. Svakako, uz toliko proizvoda za svakoga postoji po nešto.

„B&A decor“ se nalazi u Jevrejskoj ulici broj 3 lokal 55, radno vreme ponedeljkom, sredom i petkom od 10:00 do 20:00 i subotom od 10:00 do 16:00 časova, a pod ovim nazivom ih možete pronaći i na društvenim mrežama. Takođe, naša Milica je uspela da plasira svoje proizvode i u druge gradove, tako da se njene rukotvorine nalaze i na policama radnje „Tri ispod šljive u Zemunu“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga