Otvoren 175. DTL PerSu market u Novom Sadu – Nova SuPer destinacija

Podeli:

U četvrtak, 24. oktobra, u Novom Sadu na adresi Aleksandra Benjaka 14, svečano je otvoren 175. DTL PerSu marketi, čime je ovaj domaći trgovački lanac marketa proširio svoju prisutnost i doneo novu, super destinaciju na vašem spisku za kupovinu.

Ovo je deveti po redu DTL PerSu market u Novom Sadu, a kako navode iz kompanije nastavljena je, sada već tradicionalna praksa, pripremanja poklona, iznenađenja i posebnih popusta za nove komšije, što će nastaviti i ubuduće.

„Kao dobri domaćini i komšije, oduvek nam je bilo važno da se kod nas naši kupci osećaju prijatno, te da konstantno unapređujemo svoju uslugu i proizvode. Otvaranjem još jednog DTL PerSu marketa u Novom Sadu nastojimo da pokažemo našu posvećenost da još većem broju ljudi omogućimo najbolje proizvode, uslugu i iskustvo kupovine u omiljenom marketu, što ćemo nastaviti i ubuduće.Na preko 200 kvadrata prodajne površine, ovaj market nudi preko 3500 lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući kvalitetno meso u MAP pakovanju, svež hleb i pecivo, ali i pažljivo odabrano voće i povrće.“ – poručuju iz DTL PerSu marketa.

PerSu marketi, već 27 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru društva sa ograničenom odgovornošću BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 175 maloprodajnih objekta na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 13 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i preko 7.000 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga