Energija, zdravlje, vitalnost…i 10% popusta na proizvode

Podeli:

Bilo da ste profesionalni sportista, rekreativac, vodite računa o ishrani i zdravlju bez treninga ili jednostavno želite da unapredite svoju ishranu i na prvom mestu su vam energija i vitalnost verovatno tražite i vrhunsku podršku za treninge i ishranu.

Pronaćićete je u prodavnici Power P koja je specijalizovana za prodaju sportskih suplemenata, vitamina i opreme. Nude neverovatan izbor najkvalitetnijih brendova kao što su: Maksler, Yamamoto, Basic Supplements, Azgard, Maximalium, Ostrovit, Aktivlab, Dorian, Jejts, Amix…

Pored proteina, kreatina i reaktora za profesionalne sportiste u ponudi je širok izbor proizvoda za one koji nisu u treningu, ali vode računa o zdravom načinu života i ishrani – proteini, aminokiseline, esencijlne kiseline, elektroliti, vitamini, kompleksi vitamina, minerali, probiotici.

U ovoj prodavnici aktuelna je i tzv. “trajna akcija”, jer su proizvodi koji su u nastavku na akciji zauvek.

Power P se nalazi u Gimnazijskoj broj 21, gde ih možete posetiti i otkriti zaista širok izbor proizvoda koji će dopuniti vaše treninge i poboljšati opšte stanje organizma. Stručno osoblje će vam svojim savetima uvek pomoći i preporučiti pravi proizvod. Ponudu možete pogledati i na Instagram profilu Power P, a uskoro će krenuti i internet prodaja, o čemu ćemo vas na vreme obavestiti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga