Vozač automobila naleteo na osobu u invalidskim kolicima (FOTO)

Vozač automobila naleteo na osobu u invalidskim kolicima (FOTO)

Na Žitnom trgu u Zrenjaninu oko 15 časova dogodio se udes. Vozač automobila udario je osobu u invalidskim kolicima. Na lice mesta izašla je policija koja je obavila uviđaj, kao i SHMP.

Nepokretna osoba pregledana je u Urgentnom centru, nakon čega je vraćena u Gerontološki centar gde živi, potvrđeno je RTV Santos u Opštoj Bolnici “Đorđe Joanović”Raskrsnica na Žitnom trgu problematično je mesto na kom se događaju udesi i nesreće, pa je neophodno posebno obratiti pažnju na sve učesnike u saobraćaju.

2 Comments

  1. da li je osoba u invalidskim kolicima stariji gospodin bez nogu?Jer smo na istoj raskrsnici i moj otac i ja kao vozaci imali takvu neprijatnost sa njim da bih upozorila sve na njegovo ekstremno ponasanje u saobracaju, s obzirom na to da covek izlece nekontrolisano, kao histericno i psihoticno, na cudnim mestima van pesackog pred automobile u saobracaju i odjednom se samo nadju pred automobilom invalidska kolica, te ma koliko sporo vozili zaista je tesko takvu situaciju resiti, a on deluje nekako cudno, suicidno, psihicki nelabilno, sta li..jer takvo ponasajje, takav nacin ukljucenja u saobracaj zaista nije prihvatljiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.