Bizarno! Umesto torbe glava!

Podeli:

Na Milanskoj nedelji mode mini operaciona sala, gosti na reviji sede u čekaonici, a modeli umesto torbi nose svoje glave!

Gucci revija, izvor Newsgrio

Nadam se da se tu našao i po koji doktor u slučaju da nekom pozli od prizora. Ukoliko ste ljubitelji čuvene igre prestola, a ne nosi vam se još jedna glava, vi ponesite zmaja, ne brinite bićete u trendu.

Glavni aksesoari Gucci revije, izvor Newsgrio

E sad da li se Alessandar Michele vodio činjenicom da su dve glave pametnije od jedne, to ne znamo, ali jasno je da je postigao ono što je hteo, a to su lavine komentara.

Gucci revija, izbor Newsgrio

Čudne manekenke na čijim je čelima bilo nacrtano treće oko ali i takozvana spojena obrva ’’lasta’’ prvi su vesnici burnog proleća na modnoj sceni. Šokantni outfiti, spojevi nespojivog pojedinačno potpuno nosivi prošetali su modnom pistom na Milanskoj nedelji mode.

Gucci revija, izvor Newsgrio

Neki od njih mogu poslužiti i kao skuplja verzija kostima za noć veštica, ali sačekajmo možda nas neko još više šokira svojim kreacijama, ima još dosta do 31. oktobra. Oštri krojevi, karirano, cvetni dezen, jambolija kaputi etno dezena sa kićankama, karneri, prozirno, sjajno, nitne, turbani,marame i vrlo čudne maske su nešto što je modna kuća Gucci izdvojila kao trendi komade.

Gucci revija, izvor Newsgrio

Nadajmo se samo da će im legendarni Gučio Guči, koji je osnovao je ovaj brend u rodnoj Firenci daleke 1921. godine, oprostiti ovaj skandalozni potez.
Dragi naš Gučio, džaba si se mučio!

Gucci revija, izvor Newsgrio

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga