Apel za pomoć! Potrebna pomoć za preživljavanje Dijane Novak i njene ćerke

Samohrana majka  Dijana Novak živi sa trogodišnjom ćerkom u objektu koji se ruši bez elementarnih uslova za život. Živi od dečjeg dodatka dok su joj, kako tvrdi, socijalnu pomoć ukinuli. Obraćala se svima za pomoć, ali bezuspešno, jer  kako kaže institucije nemaju rešenje za njen problem. Želja joj je da živi u objektu u kojem će se osećati bezbedno, kao i da radi, jer bi to bilo trajno rešavanje njene situacije.

POTREBNA POMOC ZA PREZIVLJAVANJE DIJANE NOVAK I NJENE BEBE

Muž je tukao dok je bila trudna, dok je otac skoro prodao kuću kako bi vratio dugove. Ona sa ćerkom živi od marta meseca u objektu bez vrata, prozora, struje i vode. Život nje i njene ćerke je neizvestan, jer nemaju novca da prežive. Dijanu možete nazvati na broj telefona 064/545-22-62 kako biste proverili šta joj je od stvari najpotrebnije za preživljavanje. Stvari imaju toliko da mogu sve da stave u jedno manju najlonsku kesu. Više pogledajte u prilogu.

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

  1. Koja laz, ova gospodja je sa svojim momkom ili sta joj vec dodje, koji ima Svedsku penziju uzela pod zakup proslog leta stan od mog oca, platila kaparu i onda pobegla na kraju meseca ne plativsi racune, ima ta para, cak je taj “njen” hteo da plati kiriju za godinu dana unapred

  2. Gde puni taj telefon na koji treba da je zovemo,ako nema ni struju ni vodu?

  3. Romska posla nece fa rade.samo cekaju pomoc i okace se na socijalno. Ne daju joj pomoc verovatno ima razloga za to sto joj ne daju.Kod meme Romkinja ima ne vencanog muza a stvorili desetoro dece svi su odrasli bave se svi sa necim situirani svi bogati imaju kuce stanove automobile motore. Ali majka i otac su im i dalje u socijalnom stanu prima majka socijalnu pomoc i bas ih briga. E pa neka im poazu njihovi bogati Romu. Samo znaju da kukumaucu a da rade to ne zele mnogi Romi.

  4. Hahahaha ja znam ovu zenu kako lazeeee nema nikog ima dva brata i tatu njen mladji brat je u nemacku i kao nema sta da da tom detetu sta da jede haha smradu jedan BZS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.