Šta to one jedu?

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Dame, verujem da se svaka od nas pitala šta to one jedu pa su tako fatalnog izgleda. Naime,o manekenkama i njihovoj ishrani kolaju razne priče. Tačne ili netačne, sugurna sam da je komentar fotografa i dizajnera za njih presudan kakav god on bio. Polemisalo se tu o iscrpljujućem vežbanju, izgladnjivanju i poremećajima u ishrani. Ali da li je to tako?

Da li se njihova ishrana bazira isključivo na zelenišu i voću ili je za to zahvalna genetika? Vitke i visoke, modne ikone uzor su mladjoj populaciji dok se starija ne bi složila sa njihovim proporcijama.

Malo sam istraživala intervjue poznatih cica sa naslovnica, pročitajte u daljem tekstu o čemu se tu zapravo radi.

Foto: twitter.com/cindycrawford

Sindi Kraford dama u pedesetim godinama, ali zaista ko bi rekao da ima već toliko. Iako je odavno odšetala sa modne piste ne prestaje da vodi računa o sebi. Osim toga, ona na društvenim mrežama veoma rado deli svoje trikove koji su joj pomogli da svoj izgled dovede do savršenstva. A ja vam donosim njen zeleni recept koji sam pronašla na njenom instagram profilu.

Da biste izgledali savšeno kao Sindi potrebno vam je:

– ½ šolje flaširane vode

– 1 veći krastavac

– 1 srednja stabljika celera

– 2 šake spanaća

– 1 limun

– 1 šolja kelja

Povrće očistite i dobro operite, stavite ga u blender i sipajte vodu, izblendirajte i popijte na prazan stomak. Nema na čemu!

Foto: twitter.com

Ketrin MekNil tvrdi da sve zavisi od metabolizma.

Njen doručak se satoji od banane, tosta i lajt pekmeza.

Ručak od ribe, kelja, pire krompira i ponekad čiz kejka, ali caka je u tome što kako nedelja odmiče ručak postaje sve siromašniji i svede se samo na salatu.

Ova dama večeru preskače.

Agnes Dejn, dugonoga plavuša i trenutno najpoznatija svetska manekenka kaže da ne mari, već jede sve što joj duša poželi. Brza hrana joj je omiljena, ali kaže da nikako ne preteruje i da je ključ u umerenosti.

Da li ove dame govore istinu ili ne, ostaje na vama da zaključite. Ali bih se u jednom složila sa njima, fizička aktivnost i umerenost su od krucijalnog značaja.

 

 

 

 

Autor: Dragana Strajnić

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga