Nedeljni Horoskop( 29.02.-06.03.)

Nedeljni Horoskop( 29.02.-06.03.)

OVAN- Jupiter u Devici – prirodnom polju rada I zdravlja Ovna uvećava obim posla u narednoj nedelji.   Sam početak nedelje biće podržan mesecom kada je posao u pitanju.  Ovo se odnosi na Ovnove koji su okrenuti radu I obrazovanju. Jupiter u Devici više se bavi metodama rada I sitnim poslovanjima. Dobar preduzetnički duh u narednoj nedelji. Sami završavajte poslove ne oslanjajući se na druge.

Svako razmišljanje o tome da se posao proširi preko granica matične zemlje stvoriće dodatni pritisak Ovnu. Druga dekada Ovna I dalje trpi jak uticaj Urana. Podseća Ovnove da je vreme promena.

Nedelja je dobra za druženje, kretanje i komunikaciju,  podržana i dalje Merkurom i Venerom iz Vodolije.

Pred kraj sedmice Mesec iz Jarca u konjukciji sa Plutonom i kvadratu sa Uranom vršiće jak psihološki pritisak na Ovnove. Ishitrene reakcije biće uzrokovane uticajem Urana.  Ključna pitanja koja treba da postavite sami sebi- Isplati li se rušiti sagradjeno i krenuti novim smerom?

Drugim rečima, Ovnovi bi najradije menjali okolinu bez da pritom porade na sebi.  Pomalo od svega ako bi moglo. Reč je o revolucionarnim, skoro krajnjim promenama. Reforme, izražena sloboda, orginalnost i raskid sa tradicijom.

Neophodno je jasno sagledati sopstvena ograničenja. Nepovoljne  okolnosti koje prate postizanje uspeha i teško stiže priznanje za uložen trud. Problemi u partnerskim odnosima.

Oprez u saobraćaju.

ovan

 

BIK- Sam početak sedmice je dosta nervozan, naročito za Bikove treće dekade. Povedite računa da ne dođe do povrede tokom ove nedelje.

Jupiter u petom polju Bika, polju ljubavi, dece, kreacije i zabave je u povoljnim aspektima sa Plutonom iz polja inostranstva, putovanja i visokog obrazovanja. Ovo je aspekt koji pruža podršku Bikovima da u ovim segmentima života dobiju najbolje. Pošto je Pluton planeta dubine, misterije i tajne, ovo putovanje u udaljene zemlje može ličiti na neke avanturističke pohode. Ovo je period upoznavanja sa sopstvenom psihologijom i duhovnošću.

Ipak,  ljubav je u pozadini svega jer ne zaboravimo,  Jupiter je u polju ljubavi.

Finansije će biti uzrok nemira u narednoj sedmici. Otežavajuće funkcionisanje u ortačkim odnosima. Ovaj period zatišja na poslu može vas usmeriti da višak energije usmerite na fizičku aktivnost. Povoljan period za rekreaciju.  Krajem sedmice Bikovi bi mogli reagovati emotivno zbog konfliktnih situacija sa saradnicima i prijateljima. Bikovi bi trebalo da počnu drastično da menjaju svoj stil života, navike u ishrani pa i u odevanju.

Emocije koje vam se dešavaju neće biti mlake niti će biti svakidašnji izbor partnera. Partner može biti stranac ili neka obrazovana osoba kao i neko koga inspiriše duhovni rad i stvaralaštvo. Nemojte idealizovati za početak partnerske odnose da nebiste doživeli razočarenje.

bik

 

BLIZANAC- tokom sledeće sedmice i dalje imate podršku Venere  i Merkura iz Vodolije, tako da poslovne mogućnosti koje su bile u opticaju u predhodnoj sedmici u narednoj se mogu realizovati.

Najviše aktivnosti će se odvijati u polju doma pa ovde uložite malo više kreativnosti u sve što radite. Najveća zarada se ostvaruje kroz rad iz kućnih uslova. Komunikacija će biti i više nego dobra u narednoj sedmici. Moguća su razmišljanja o proširenju doma, preseljenju i ulasku u lepši životni prostor.

Takođe su moguća nesnalaženja partnera i zategnuti partnerski odnosi naročito kada su u pitanju Blizanci druge dekade. Drugog i trećeg dana sedmice mogući su problemi u partnerskim odnosima. Pokažite malo više razumevanja za partnera.

Uvećanje obima posla, dobra i povoljna saradnja sa inostranstvom.

Iscrpljenost i pad imuniteta.

blizanci

RAK-Tokom sledeće sedmice malo više aktivnosti i rada u svakodnevnim poslovima su sigurni. Mogu vas očekivati i poslovi puni dinamike. Pojačana je podrška partnera u poslovnim mogućnostima. Posao koji vas očekuje neće biti adekvatno plaćen i pomalo konzervativni princip rada je u pitanju. Moguć pritisak na poslu, nerazumevanje sa kolegama kao i poslovnim saradnicima.

Kontrolišite svoje zdravlje i blagovremeno obratite pažnju na sve simptome.

Mars kao planeta jake energije i sexualnosti boravi u prirodnom polju ljubavi Rakova, u znaku kojim inače vlada (Škorpija) tako da su  mogući strastveni momenti, a naročito će ovo osetiti Rakovi treće dekade.

Drugi i treći dan sedmice Rakovi trpe pritisak na poslu. Četvrti i peti dan sedmice nemojte burno reagovati u već narušenim partnerskim odnosima.  Pokažite malo više razumevanja za svog partnera koji pod uticajem Plutona iz sedmog polja partnerskih odnosa trpi pritisak zbog vaše nestabilnosti.

Razum I sumnja su ponudili utočište svima koji žele da osete istinsku moć duše I unutranje snage.

rak

 

LAV- u narednoj sedmici prima opoziciju Venere I Merkura iz Vodolije, pa su mogući kratkotrajni nesporazumi u komunikaciji sa ljudima iz javnosti  kao I u partnerskim odnosima.

Jupiter kao planeta ekspanzije, širenja I prosperiteta je u prirodnom drugom polju znaka Lava, tako da se I u narednoj sedmici mogu otvarati mnoge poslovne mogućnosti kada su Lavovi u pitanju.

Novac dolazi pre svega kroz sopstveno zalaganje na radnom mestu. Lav se u narednom periodu može oslanjati samo na sebe. Nerazumevanje u partnerkim odnosima je kratkog daha.

Mnogi Lavovi će drugačije početi da funkcionišu sa svojom decom učeći ih pravim vrednostima. Drugi I treći dan sedmice su pomalo osetljiviji u pogledu roditeljstva.

Saturn iz vaše pete kuće vas upozorava da ljubav leži u odnosima sa osobama srodnih interesovanja, sličnog duha, ali I sa osobama iz inostranstva.

Najviše energije se u narednoj sedmici troši na polje doma. Mars u vašem polju doma daje vam snagu da pravite promene u prostoru u kom boravite.

Slobodni predstavnici znaka Lava neka budu otvoreni  za nova poznanstva u narednom periodu.

lav

 

DEVICA-Jupiter kao vladar polja doma nalazi se u prvom polju Device, ovo je planeta exspanzije, sreće i širenja. Device će u narednom periodu čitav svoj životni fokus prilagođavati partnerskim odnosima.

Device mogu osetiti razapetost između matičnog doma roditelja i partnerskih odnosa. Prva dekada Device može početkom nedelje osetiti uznemirenost zbog pojačanog uticaja Neptuna na Sunce. Kao posledica ovog aspekta može biti pojačana sumnja na svim razinama odnosa.  Ukoliko osete bilo kakve zdravstvene tegobe,  one su uglavnom posledica psihe koja je takodje ugrožena. Ovo se odnosi na prvu dekadu Device. Drugi I treći dan sedmice mogu biti dosta napeti u porodičnim odnosima I u kući se može pojačano osećati tenzija. Tek od četvrtka dolazi do smirenja strasti u odnosima.

Kako je vladar vašeg znaka Merkur, u vašoj šestoj kući ovo je dobar period za nove poslovne ideje I mogućnosti. Dobra komunikacija na poslu. Autoriteti će vam ukazati poštovanje. Novi krug poslovnih saradnika. Prihvatite nove poslovne ponude. Užurbana komunikacija zbog Marsa u trećem polju komunikacije.

Digestivni trakt je osetljiviji, naročito kod Devica prve dekade.

devica

 

VAGA-u narednom periodu  imaju podršku Venere I Merkura u njihovom petom polju roditeljstva, zabave, izlazaka pa I veza. Mogući su iznenadni izlasci ali I početak novih emotivnih odnosa na kratke staze. Vreme je za šoping. Imaju podršku Marsa iz svog drugog polja tako da će novca biti u narednoj nedelji.

Druga dekada Vage trpi jak uticaj Urana iz polja partnerskih odnosa. Drage Vage,  vreme je da se konačno izbalansira želite li ostati u emotivnoj priči koju ste do sada gradili ili ne?

Imate podršku Jupitera iz vaše 12. kuće tako da se kroz izolaciju još uvek najbolje uči  I najviše dobija.

Nemojte pod uticajem Urana burno reagovati krajem nedelje. Nekada je tišina  ta koju treba da oslušnete pre nego bilo koji korak napravite.

Drage Vage ipak ste na neki način zaštićene sa Jupiterom u vašem 12. polju I to je Andjeo čuvar na ramenu Vage,  tako da računajte da ćete sreće u narednom period imati. Milosrdne ideje I potreba da se pomogne drugima.

Slobodni predstavnici znaka mogli bi započeti neku tajnu vezu ili će se veza održavati na daljinu.

Saturn iz vašeg  polja reči, logike I zaključivanja loše je aspektovan sa Neptunom iz vašeg polja rada I zdravlja,  pa može da donese nesporazume u komunikaciji sa kolegama koje mogu delovati iscrpljujuće na Vagu.

vaga

 

ŠKORPIJA-  Škorpija ima podršku sunca iz Ribe, svog natalnog petog polja. Ovaj period je dobar za zabavu, izlaske, druženje I poneki flert. I dalje imate Marsa u svojoj prvoj kući gde mu je I sedište tako da ni u ovoj nedelji akcije neće ponestajati.

Ukućani pomalo mogu trpeti, pa se od vas u ovom periodu očekuje malo više odgovornosti kada je porodica u pitanju. Drugi I treći dan sedmice biće obeležen iznenadnim poslovnim dešavanjima.

Mars vam I dalje aktivira akciju, nemojte rasipati vreme na konfliktne situacije sa ljudima okrenite se sebi I energiju uložite u posao I zabavu. Škorpioni druge dekade mogu uplivati u tajnu vezu koja bi bila početak  nove avanture.

Vladar polja rada Mars, u vašem polju ličnosti činiće naredne nedelje Škorpije nestrpljivima. Jupiter planeta expanzje, širenja I prosperiteta nalazi se u vašem 11. polju Device I u dobrim je aspektima sa tranzitnim Marsom iz vašeg prvog polja, tako da je ovo sjajn period za nova poznanstva I nove ideje prektičnog tipa.

Restriktivni Saturn u vašem drugom polju novca tokom drugog I trećeg dana sedmice upozorava da je vreme za štednju ili novac ulažite pametno.Proširenje u polju posla I zajedničkog rada.

Povedite računa o bubrezima I sakralnom delu kičme.

skorpija

 

 

STRELAC- Saturn kao planeta učitelja hoće da vidi šta ste to uradili do sada, šta ste naučili I kakvi ste ljudi postali. Osećaj tereta je I dalje prisutan.

Jupiter kao vaš vladar nalazi se u vašem polju karijere tako da imate podršku kada je posao u pitanju.            A možete očekivati I podršku starijih ukućana. Prva dva dana sedmice bićete osetljiviji, ali nakon toga osećaj tereta popušta. Posledice osećaja tereta su nejasni I nerešeni odnosi sa vašom okolinom, partnerom I prijateljima. Trenutno je vreme za transformacije onih delova života u kojima niste postupali pravilno. Vreme je za menjanje loših navika, a takodje I razmišljajte o završetku studija. Neophodna vam je nadogradnja znanja u nekim segmentima života.

Neptun je trenutno zajedno sa Suncem u vašem četvrtom polju, polju doma I porodice. Neptun vlada tajnama pa je vreme da sve stvari koje vas navode na sumnju ispitate I prihvatite baš u onom obliku u kom ih doživite. Vreme je da skinete ružičaste naočare I stvari pogledate iz jasnog ugla.

Trenutno imate podršku Venere I Merkura iz polja rodbinske komunikacije tako da je uvek neko tu za vas. Ne očajavajte, uvek će se naći dobar sagovornik.

Saturn insistira na pravednosti I na moralnosti,  a pošto tokom čitave godine pravi kvadrat sa Neptunom iz polja doma, transformacija koja vam se dešava u polju doma vodiće vas u unutrašnje promene. Rad na sebi. Nemojte na sebe preuzimati krivicu  zbog okolnosti u kojima se nalazite. Strelac neće više tolerisati promenjivo ponašanje u partnera.

Novac I egzistencija u narednom periodu  neće biti problem.

Ugrožen nervni sistem posledica je Marsa iz 12. kuce tajni.

strelac

 

JARAC- Najbolje što Jarac treba da uradi sa Jupiterom u polju inostranstva i nadogradnje znanja je da proširi svoja učenja u narednom periodu i pojača  svoju komunikaciju sa inostranstvom. Podršku u svim akcijama vezanim za promene i nadogradnju znanja trenutno vam daje i Pluton iz vaše prve kuće ličnosti. Imate dosta snage da istrajete u narednom periodu. Period je dobar za nove poslovne preokrete i nove mogućnosti.  Jarčevi dobijaju krila i kao da žele mnogo više, iako kao veliki individualisti i skloni radu u samoći pokušaće u ovom periodu sa drugima da sarađuju i budu otvoreniji.

Saturn, kao vladar polja ličnosti u vašem 12. polju zatvorenih institucija, bolnica, rada u izolaciji nagoveštava da je vreme da se neke stvari kontrolišu i da je neophodan oprez. Nemojte raditi ništa nezakonito.

Vladar polja ličnosti dodatno će biti pomućen Neptunom iz polja misli pa je moguće mnoštvo iluzija i nerealnosti u narednom periodu. Kada je ova pozicija Neptuna u pitanju, neophodan je oprez Jarčeva u saobraćaju.

Krajem nedelje mogući su prijatni kontakti i druženja, kroz koja možete napredovati, rasti i podići stepen samopouzdanja.

Postojeći odnosi u ljubavi opstaju zahvaljujući poštovanju rutine.

jarac

 

VODOLIJA- Vodolijama je ovo poseban period u ljubavnom životu. Venera će tokom ove godine biti čak dva puta u vašem znaku.  Ovo je dobar period za pojačanu romantičnost I čulnost u partnerkim odnosima. Pojačan osećaj seksualnosti I period jakih strasti tokom naredne sedmice. Jupiter kao planeta ekspanzije I širenja nalazi se u vašem polju strasti.

U narednoj sedmici možete imati podršku pretpostavljenih I njihovo veliko poverenje.

Ono što može imati negativno dejstvo na Vodoliju zbog kvadrata Saturna I Neptuna, su prijateljski I nedefinisani odnosi , kojih je mnogo.  Vodolije tokom naredne sedmice uživaju u pažnji I poštovanju koje dobijaju sa različitih strana, naročito Vodolije druge dekade.

Trenutno Vodolije ne vide jasno svoju svrhu I nigde oko njih nema istomišljenika.

Prijatelji u narednom periodu menjaju sistem vrednosti u odnosu na Vodoliju, I Vodolije će u narednom periodu pristati da im budu materijalna podrška bez mogućnosti da posuđen novac bude vraćen.

vodolija

RIBE- Drage moje Ribe, ovo je vaš period, Sunce se nalazi u vašem znaku I ima podršku Marsa iz Škorpije. Konačno je došlo vreme da vam se ukaže poštovanje, povišica plate ili neki drugi benefit.

Snovi I intuicija će u narednom periodu biti nepogrešivi. Konjukcija Sunca I Neptuna u vašem znaku može biti zaista jedan čaroban trenutak u kojem želje koje ste želeli I snovi koje ste sanjali sada mogu da se ispune. Obratite pažnju  na neobične susrete ili situacije, kao I priče koje izgledaju kao potpuno slučajne, dok su u stvari jako važne I predstavljaju tajne poruke.

Jupiter kao planeta ekspanzije I širenja, u vašoj sedmoj kući partnerstva trenutno utiče na mnoge Ribe da razmisle o braku ili nekoj vrsti poluvanbračne zajednice. Takodje je period dobar za sretanje I pronalaženje one ljubavi koju pamtite na razini sna I jave.  Ribama se nudi mogućnost da nakon dugog lutanja nadju partnera uz kojeg bi se skrasile. Ako već nisu. Partner veoma lako može biti iz grupe prijatelja, stranac ili pripadnik druge kulture.

Drugog i trećeg dana sedmice nemojte emotivno padati  zbog saradnika iz polja karijere. Ne opterećujte se previše sitnicama koje predstavljaju rutinu. Ne postoji trenutno nerešiv problem kao ni nerešiva situacija.

Nađite vremena za sebe i za odmor, u svakom segmentu života ste do sada dali svoj maksimum.

ribe

 

SREĆNO!

 

Astrolog: Nenad Tomašev

1 Comment

  1. Hvala Nenade.
    Kao i uvek profesionalno i orginalno.

    Ocekujem da vidim jos mnogo vise od tebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.