Najlepši parfemi za zimu

Najlepši parfemi za zimu

Uprkos ne retkom verovanju da su parfemi nepotrebni luksuz, naročito kada su muškarci u pitanju, ima i onih koji znaju u čemu je značaj dobrog parfema i koji će zahvaljujući tome u svakoj prilici ostaviti upečatljiv utisak. Pogledajte naš predlog i izaberite sebi najlepše arome! Blue De Chanel by Chanel… Kreator mirisa je Jacques Polge, koji je na toj funkciji od 1978. godine i koji, ovu geometrijsku bočicu od tamnoplavog stakla, opisuje kao‘‘previše crna da bi bila plava, previše plava da bi bila crna”.

parfem

Aromu ružičastog bibera, citrusa, nane, muškarnog oraščića, grejpa, cedra, tamjana, jasmina, pačulija, đumbira i sandalovine, najbolje da osetite uživo. Zaštitno lice parfema je francuski glumac Gaspard Ulliel. Serpentine Roberto Cavalli… Zmija koja je simbol Roberto Cavallija, je ženstvena, senzualna i opasno šarmantna. Kompozicija parfema je izgrađena oko cveta manga, koji je, prema legendi Hindu, hrana za bogove. Prema jednoj brazilskoj legendi, zmije jedu cvetove manga. Orijentalna cvetna kompozicija otvara se slatkim notama mandarine i manga. U srcu je egzotični Tiara i bogati miris Frangipanija, kompoziciju istančuju ljubičica i crni biber. Orijentalna baza se zasniva na harmoniji Tolu balzama, sandalovine i ambera. Gucci by Gucci je veoma elegantan i klasičan, namenjen je muškarcu koji neguje tradicionalne vrednosti. Čempres koji prvoj liniji mirisa daje svežinu, a potom ljubičica i bergamot u srcu parfema, čine da onaj ko ga nosi širi osećaj velikog glamura, skoro kao da ste upoznali Clarka Gablea lično.

Parfem 1

J’adore je moderni glamuroni miris, koji je postao neverovatno popularan i zato je dobio toliko raznih varijanti u raznim koncentaracijama. J’adore je pun svetlosti, njegov raskošan zlatni miris treperi na koži poput sunčanih zraka. Klasiku i ambicije parfema odražava njegova bočica u obliku grčke amfore. J’adore je nova koncepcija ženstvenosti od Diora, miris je istovremeno toliko nov i toliko u stilu Diora – sladak ali lagan, blago oštar cvetni miris sa svežinom mandarine u visokoj noti; jasminom, šljivom, orhidejom i ružom u srcu; sa štirom, mošusom i kupinom u tragu. Eternity for Men – Calvin Klein je klasika iz davne 1989. godine. Originalno zamišljen kao osvežavajući i prepoznatljivo muževan, danas se preporučuje poslovnom muškarcu jer su jasmin, bosiljak, žalfija i ružino drvo veoma postojani, a tokom vremena na koži ostavljajuopor trag koji govoreći rečnikom parfema – ne otkriva vaše slabosti, podržava vaše napore i na kraju dana vas učini spokojnim zbog obavljenog posla. Guilty je novi Gucci parfem koji je predstavljen 2010. godine. Namenjen je glamuroznim, smionim i hrabrim, te izrazito seksipilnim devojkama koje vole da uživaju i da se zabavljaju.. Gucci Guilty sadrži note mandarine, ružičastog bibera, breskve, jorgovana, geraniuma, ambera i pačulija.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.