BEBE – NAŠA NAJVEĆA SREĆA

Danas, na Dan zaljubljenih, sve je u znaku srca, ljubavi, crvene boje, romantičnih poklona, bezbroj slika zaljubljenih i srećnih parova na društvenim mrežama. To je lepo i negde je moja inspiracija za ovaj tekst.

Od ljubavi sve počinje. Zar ne?

Želim sa Vama da podelim jednu predivnu priču o našoj firmi – Radio Televiziji Santos. Dobro Vam je poznato čime se bavimo, gledate nas, slušate nas i hvala Vam na tome, ali to danas nije tema. Tema ovog teksta su SANTOS BEBE.

Da –  prave pravcate bebe.

U dvadeset godina koliko i radimo imali smo trideset beba. Pojednako sreća prati i muški i ženski deo kolektiva. U poslednjih pet godina uvek je jedna koleginica trudna.

Marketing prednjači u tome. Sekretarica ode na trudničko, zamena dođe, ona zatrudni. Teškom mukom nađemo zameni zamenu i gle čuda i ona zatrudni…

Ni jedna beba nije začeta veštačkom oplodnjom, sve prirodnim putem. Naše okruženje već uveliko zbija šale sa našim bebama i mi uživamo u tome.

Osam parova se upoznalo na Santosu i od toga šest veza se završilo brakom.

Pravi rasadnik ljubavi, sve ide u prilog toj tezi. Ono na šta nikada neću dobiti odgovor je šta je to u vazduhu, kakva energija kruži u našoj firmi, da smo tako srećne ruke. Znate šta? Nije me ni briga. Neću ni da znam.

Važno da čarolija traje.

Ima li lepše priče za Dan zaljubljenih od ove?

Volite se ljudi!

Vaš RTV Santos

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.