Predato 1100 potpisa za vraćanje starog načina obračuna za daljinsko grejanje u Zrenjaninu

Zrenjaninski odbor Demokratske stranke pokrenuo je nedavno akciju prikupljanja potpisa, kako bi se ukinula odluka o uslovima i načinima snabdevanja toplotnom energijom.

IMG_8052_resize
Foto: Jovan Njegović Drndak

 

Demokrate u Zrenjaninu su danas predale inicijativu za sazivanjem tematske sednice o problemima grejanja u našem gradu. Zahtev su predstavnici DS-a predali sekretaru Skupštine Milanu Mrkšiću i očekuju odgovor za tri dana.

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

  1. Samo 1100 potpisa? Ostalima se izgleda svidjaju racuni! Jedini nacin kako drzava da uzme pare od naroda je preko infrastrukturnih racuna. Jer znaju da bez struje, grejanja, vode, … se nemoze. Posto je direktor Grejanja istaknuti clan sns-a naredjeno mu je da smisli nacin kako da uzme pare od naroda i evo, ovo je rezultat. Nezaboravite svi direktori javnih preduzeca su sns-ovci pa tako meze kod nas da poskupi i voda zabranjena za pice!
    Znaju oni dobro da ovaj narod moze jos i gore da izdrzi. Kod slobe smo sedeli u sred zime bez struje i grejanja i isli u kolone za brasno i hleb isli za dzabe na posao itd. Danas su na vlasti (ako ste zaboravili) svi slobini puleni
    pa mozemo ocekivati isti ili jos gori scenario za propast drzave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.