Zrenjanin u kampanji „I ja se borim“ – akcija „Stare stvari za novu nadu“

Podeli:

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, Grad Zrenjanin i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u sredu, 15. februara od 12 do 14 časova na platou ispred Vodotornja pripremili su program u znak podrške malim borcima i njihovim porodicama.

Okupljenima će se u ime Grada Zrenjanina obratiti pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

U programu učestvuju: najmlađi članovi KUD „Đerđef“, Nemanja Stojšić, Zrenjaninac koji je nedavno imao zapažen nastup u šou programu „Ja imam talenat“, Klovnica Didi i prijatelji.

Posetioci će imati priliku da kupe balone, promotivne artikle, a sva sredstva prikupljena tokom akcije biće usmerena na drugu fazu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Tačno u 13 časova biće pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.

Kampanji „I ja se borim“ pridružio se lokal Lion Pub. Posetioci koji žele da pomognu izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu i tako obezbede bolje uslove lečenja deci oboleloj od raka, mogu to učiniti tako što će poslati SMS na 1150 i u Lion Pub-u dobiti kafu gratis.

Mreži donatora i podrške priključila se i zrenjaninska kompanija UM-ING doo.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga