Skip to content

Žena je danima spavala na klupi u Zrenjaninu

Često objavljujemo apele za pomoć osobama koje su u nevolji i imaju probleme. Čudne su sudbine, iz iskustva tih ljudi, retki su mogli da predvide da će ostati bez krova nad glavom i toplog kreveta. Takva sudbina zadesila je sredovečnu ženu koja je boravila na ulici. 

Da postoje dobri ljudi koji su uvek voljni da pomognu i da institucije rade svoj posao, može se videti na primeru koji je podeljen na društvenim mrežama. 

U grupi na Fejsbuku “Obrok za porodicu Zrenjanin” juče je objavljen apel za pomoć sugrađanki. 

“VAŽNO, ova žena danima boravi na klupi na magistrali. Žene iz okolnih radnji je hrane. Ona je beskućnik, spava na ulici, nema nikoga. Molim sve da dele ovu objavu ne bi li neko od nadležnih odreagovao i sklonio ženu sa ulice. Tuga, ovde smo zaista nemoćni, osim obroka i ćebeta mi joj više pružiti ne možemo. Hvala ženama iz trafike koje su nas obavestile u nadi da zajedno rešimo…ali ne znam kako. Delite, ko može neka joj odnese ćebe. Hvala”, glasila je objava uz napomenu da nesrećna žena ima ličnu kartu.

Nakon samo dva sata, humani sugrađani su joj obezbedili nešto hrane i ćebe kako bi joj još jedna predstojeća noć na ulici bila bar malo lakša.

Čini se da je Srbija, a ponajviše Zrenjanin položio još jedan ispit iz humanosti i čovečnosti.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

All rights reserverd. Sva prava zadržana © 2021 RTV Santos