Zahvalnost PerSu marketa zaposlenima

Podeli:

Kompanija „Persu marketi“ zahvalila se zaposlenim radnicima. Prenosimo saopštenje u potpunosti.

„Drage koleginice i kolege,

U ime celog kolektiva PerSu marketa, želimo da vam se zahvalimo na neizmernom trudu i doprinosu tokom vanredne situacije.

Pre svega, želimo da se zahvalimo našim trgovcima koji su svakodnevno izloženi najvećem pritisku i koji bez obzira na okolnosti maksimalno predano i profesionalno odrađuju svoj posao. Vi ste u ovom trenutku, pored medicinskog osoblja, prva linija u borbi za održavanje stabilnosti i normalnog funkcionisanja naše zajednice. Hvala vam što odgovorno i posvećeno obavljate svoj posao, kao i sve dodatne aktivnosti neophodne za pojačanu zaštitu od širenja virusa.

Takođe, veliko hvala i svim zaposlenima u magacinima i transportu, koji do kasnih sati ostaju na zadatku i obezbeđuju redovno snabdevanje. Vi ste svojim radom i angažovanjem takođe zaslužni za održavanje nesmetanog funkcionisanja naše maloprodaje, a samim tim i za poverenje i sigurnost naših kupaca i komšija.

Još jednom hvala svim kolegama, čuvajte se, pazite pre svega na svoje zdravlje, a samim tim i na zdravlje ljudi u vašoj okolini!, navodi se u saopštenju. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga