U biskopu Cinema od 08.11. do 11.11 prikazivaće se film Vojna akademija 2. Režija: Dejan Zečević, Uloge: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić Žanr: Komedija, Drama, Romansa

Jezik:Srpski Zemlja: Srbija Trajanje: 120 min Linkovi: IMDB

Projekcije od: 15:45h, 18h i 20:30h (08.11.); 16h, 18:15h i 20:30h (09.11.-11.11.) Cena: 250 rsd (projekcije od 15:45h, 16h i 18:15h); 300 rsd (projekcije od 20:30h)

vojna akademija 2 bilbord

 

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli? Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici. Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica. Pogledajte uzbudljivi filmski nastavak popularne serije koja je postavila nove standarde i pronađite odgovore na sva vaša pitanja.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.