Vode nema u određenim delovima grada satima, ovo je uzrok i glavni razlog

Vode nema u određenim delovima grada satima, ovo je uzrok i glavni razlog

Nakon velikog broja poziva i poslatih poruka redakciji RTV Santos, zbog višesatnog prekida vodosnabdevanja, potražili smo odgovore od nadležnih.

“Deo radova na sanaciji kvara dela vodovodne mreže na izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom je završen pa je i u jednom delu grada normalizovano vodosnabdevanje”, potvrdio je našoj redakciji Siniša Gajin, šef Službe informisanja i poslovnih  komunikacija JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Ostatak radova na sanaciji će uskoro biti završen, pa se u narednih pola sata očekuje normalizacija vodosnabdevanja u celom gradu.

“Današnji radovi trebali su da počnu u 8 časova, ali je pomeranje početka radova uslovljeno molbom zrenjaninske Plućne bolnice kojoj smo izašli u susret, da se radovi odlože do momenta završetka posete akreditacione komisije ovoj ustanovi”, rekao je Gajin.

Ovi izuzetno obimni i zahtevni radovi na vodovodnoj cevi velikog prečnika započeli su u 13 časova, od kada su ekipe, koje rade na sanaciji kvara, neprekidno radile, i dalje rade i ulažu krajnje napore na otklanjanju istog.

 

 

 

 

 

 

Foto: JKP “Vodovod i kanalizacija”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.