Veliki mesečni horoskop: Ovnovi, PAZITE SE jer 27. decembra preti vam VELIKA OPASNOST, Rakovima je 12. PRELOMAN DAN za ljubav

Podeli:

Dočekali smo i decembar, a horoskop otkriva šta vas čeka u poslednjem mesecu ove godine. Škorpijama baš zavidimo, ali na Device uopšte nismo ljubomorni – baš će se namučiti ovog meseca. Proverite šta čeka vas ovog decembra!

OVAN

Jupiter će ovog meseca određivati i uređivati vaše međuljudske odnose. Ova planeta ima mnogo potencijala da vam unapredi život, ali ima potencijala i da vas navede da previše pritiskate druge i dovedete ih do ivice pucanja. Posebno se pazite perioda oko 27. decembra, kada će vam se u život vratiti neka osoba koju ste jedva odstranili. Pazite da vam se opet ne uvuče u život. Retrogradni Merkur u vašoj devetoj kući će vam smrsiti konce sve do 20. decembra, petljajući vam se u odnose sa drugima, pa će biti dosta nerazumevanja i prepirki sa okolinom.

BIK

Početak meseca biće naporan za vas. Moraćete da obuzdate ego i svoju pasivnu agresiju, jer se u suprotnom nećete lepo provesti. Okrenite se nekom hobiju, ili nađite neki sličan način za relaksaciju, jer ovog decembra činiće vam se da ste na ivici pucanja.

BLIZANCI

via GIPHY

Merkur će biti retrogradan u vašoj sedmoj kući, kući veza, pa će komuniciranje sa partnerom i poslovnim klijentima biti otežano. Zapravo, biće mnogo priče, ali malo razumevanja. Zato ovog meseca zaboravite na poslovne planove, i govorite direktno iz srca. Nećete profitirati materijalno, ali ćete makar uspeti da nađete zajednički jezik sa ljudima.

RAK

Rakovima će period od dvanaestog do četrnaestog decembra biti preloman u braku/vezi. Tada će se odlučivati da li nastavljate dalje kao par ili idete svako svojim putem. Bliži se vreme praznika, a vi zapadate u melanholiju. Ne odbijajte pozive prijatelja za izlazak, mogli biste da propustite važno poznanstvo.

LAV

via GIPHY

Lavovi će ovog meseca biti neverovatno kreativni. Iskoristite tu energiju na poslu, isplatiće vam se. Obratite pažnju na zdravlje i ne zanemarujte simptome, već se obratite lekaru za sve što vas muči.

DEVICA

Device, dobro razmislite gde ide novac koji teškom mukom zarađujete, jer ovog meseca kao da ga bacate u vetar. Sedite i napravite plan finansija, jer ako sa ovako lošim navikama uđete i u januar, zapašćete u velike dugove.

VAGA

Jupiter će ovog meseca vladati vašom trećom kućom, kućom komunikacije, pa ćete sa lakoćom okolini objašnjavati šta tačno očekujete i želite od njih. Iskoristite ovaj povoljan period za komunikaciju na poslu. Poslednja nedelja decembra doneće neočekivane sukobe u porodici.

ŠKORPIJA

via GIPHY

Tranzit Marsa i Venere kroz Sunce će doneti još više strasti u vaš život. Ovo će vam biti jedan od najveselijih meseca, pa ga dobro iskoristite.

STRELAC

Činiće vam se da ovog meseca sve možete, ali ne zaboravite da je Saturn retrogradan i da bi bilo pametno da zato dva puta odmerite svoje želje i mogućnosti pre nego što stupite u akciju. Poslednja nedelja decembra donosi velike životne promene.

JARAC

Prva nedelja meseca biće sjajna na poslovnom planu, a i ceo decembar ide vam na ruku. Sve o čemu ste maštali ovog meseca možete da ostvarite – čak i stvari koje ste proglasili nemogućima. Moguće je da ćete obnoviti i jedno staro prijateljstvo – sačekajte 27. decembar i mnoge stvari biće jasnije.

VODOLIJA

Vaša šesta kuća, kuća zdravlja u centru je ovog meseca. U njoj je retrogradni Saturn sve do marta meseca, pa je ovo period kada morate da se pozabavite svim zdravstvenim problemima koje ste ignorisali.

RIBE

Decembar vam ne donosi ništa posebno zanimljivo, ali već krajem meseca počeće da bujaju kreativne ideje u vama. Skupljajte snagu do proleća, a onda krenite u ostvarivanje svega što ste osmislili u toku zime.

 

 

(yearly-horoscope.org)

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga