Važno obaveštenje za ugostitelje

Važno obaveštenje za ugostitelje

Zahtevi za dobijanje urbanističke saglasnosti za postavljanje letnjih bašti podnose se u periodu od 15.01.2016. godine do 15.02.2016.godine. Zahtevi za izdavanje urbanističke saglasnosti za postavljanje letnjih bašti za preostale slobodne lokalitete mogu se podnositi do kraja tekuće godine. Urbanističke saglasnosti će se izdavati po usaglašavanju svih zahteva, a najkasnije do 01.04.2016. godine.

letnje baste
Na osnovu urbanističke saglasnosti Odeljenje za urbanizam Gradske uprave grada Zrenjanina izdavaće odobrenje za postavljanje letnjih bašti u ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića i delu Jevrejske ulice.
Za podnošenje zahteva potrebno je dostaviti izvod iz APRa, ugovor o zakupu objekta, odnosno dokaz o vlasništvu i predlog površine za postavljanje letnje bašte. Pravo na dobijanje urbanističke saglasnosti imaće vlasnici ugostiteljskih objekata u ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića , u delu Jevrejske ulice i u pasažima koji izlaze na glavnu gradsku ulicu, a registrovani su na adresi u ul.Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.