Uništena Gimnazijska ulica (foto)

Uništena Gimnazijska ulica (foto)

Vozači su uspeli da unište jednu od najlepših ulica u centru Zrenjanina. Pored toga što je saobraćaj zabranjen i što su mnogi dobili kaznu za prolazak kroz ovu ulicu, nesavesni vozači su uspeli da betonske ploče udube i naprave trajno oštećenje. Gimnazijska ulica je tek ove godine kompletno urađena  i potpuno završena. Ovo je još jedan dokaz da dobre i lepe stvari u našem gradu ne mogu dugo da traju.

13 Comments

 1. Za unistenu ulicu nisu krivi vozaci nego kvazi strucnjaci koji su to izmislili.Tu neko zivi a ima i mnogo lokala u koje mora nekako da se doveze roba.Jevrejska ulica je jednosmerna tako da kada udje kamion od 10 tona da isporuci robu naprimer u Ideu ili Cbt nemoze nazad nego mora kroz Gimnazijsku ili da je preleti.Ajde sad sutra prosetajte opet tim podezom pa pogledajte,fotografisite i malo razmislite.

 2. Kad se kako treba urade parterni radovi, moze i sleper da prolazi, nece se ulegnuti. Na sta bi trebala da lici kocka i u gradu i po selima koja stoji po 100 godina i nista joj ne fali

 3. Nisu u pitanju nesavesni vozaci, vec nesavesna opstinska vlast. Sve fuserisu da bi mogli jace da se ugrade.
  Da je put dobro napravljen, trajao bi 100 godina.
  isti slucaj sa trgom novim. Prosetajte se, pa cete videti da ni jedna ploca nije u nivou sa ostalim plocama.
  Ovo je klasicno prebacivanje krivice sa stvarno odgovornih na one koji nisu i ne mogu nista biti krivi.
  Prosla kola putem, mozes misliti…

 4. Problem je sto ”strucnjaci” nisu uradili dobru podlogu. Prelaz automobila ne bi smeo biti problem. Ovde se postavlja pitanje zasto se fuserilo….?

 5. fušerski urađena ulica,a trg takođe…

 6. Kojim prevoznim sredstvom dostaviti robu u kafiće,restoran itd. A tek bolesne i nepokretne do socijalnog, čist idiotizam.

 7. Jeste sada su vozaci krivi, a tokom dana piva tu je bio parkiran jedan kamion bas na tom mestu zbog manifestacije za decu,Kad je kamion otisao ostala je I ta rupa . To samo pokazuje koliko su kvalitetni putevi I koliko je vlast nesposobna pa svaljuje krivicu na druge.

 8. Ovo što ste slikali je iza zgrade socijalnog i nastalo je usled sleganja zemljišta nakon intervencija na tom delu od strane elektrodistribucije. Oni su iskopali rupu da bi izvršili popravku. Vratili su sve kako je bilo, ali nisu dobro nabili podlogu. Tako da nisu vozači krivi!

 9. Da ne bude zabune, briga me za politiku i koje na vlasti, svi do jednog su isti lopovi. Al i to je ok. ako nesto ostave i za grad.
  U gimnazijskoj mnogi lokali imaju kamere. Neka konacno necemu posluze i ti komunalci pa neka odgovara neko ako je prosak sa vecim gabaritom odnosno tonazom od dozvoljene. Ako tako nesto ne postoji ni na jednom snimku, treba zakonski da odgovara izvodjac radova zbog loseg izvodjenja radova. Ako to ne podrzava ugovor prema izvodjacu, svima na vrhu platu da skresu na minimum pa cak i ispod toga. Ako tako moze kod privatnika, zasto ste vi drugaciji ako se borite za grad.
  Ps. To od automobila i ni slucajno ne sme da se desi.

 10. Prosla tri kamiona i polomise put. Kako se turska kaldrma ne polomi tolike godine. Bice da je do loseg lepka ili kiselih kisa 😀 😀

 11. Kad pravite senzaciju od necega onda se dobro raspitajte o cinjenica. Mesec dana po zavrsetku radova izvodjaci su kopali rupu na tom mestu pored Socijalnog pa su je fuserajski zakopali, a zasto , pitajte njih , ako smete, naravno.

 12. Ma ocigledno su dobili nalog da napisu ovakav clanak, da se ne bi neko setio da pita opstinare “A na sta ste to potrosili nas novac?”
  Napad je uvek najbolja odbrana i sigurna indikacija ko je zapravo pravi krivac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.