Uništen prepoznatljiv mural “Četiri konja debela” reklamom za pivo (Foto)

Neverovatna stvar desila se u našem gradu. Mural koji je bio simbol našeg grada sada je preklopljen reklamom za pivo. Od četiri konja debela ostala su samo nepotpuna 2. Da li je ovo opravdano vodeći se ekonomskim interesima multinacionalnih kompanija procenite sami. Ono što je sigurno jeste da će ova reklama privući dosta pažnje. Pitanje je samo da li je loša reklama uopšte postoji.

DSC_1127

Ono što je značajno jeste da je oštećen mural koji je dugi niz godina ulepšavao upravo naš grad. Reklama je ukucana na više mesta ekserima koji je drže stabilnom. Na društvenim mrežama ova stvar je izazvala dosta negativnih komentara.

DSC_1147

Sigurni smo da je reklamni prostor značajan za sve kompanije, pitanje je samo da li i na ovakav način mogu da se postavljaju. Pošto je nedelja nismo mogli da dobijemo odgovore na ova i mnoga druga pitanja tako da ćemo vas obavestiti čim  čujemo i drugu stranu.

DSC_1138

 

Kakvo je vaše mišljenje? Pišite nam

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

  1. svaka čast, baš je trebalo takvo osveženje, ovaj prelepi mural, koji mi je stalno mamio pogled, sad je prekriven reklamom za pivo koju je radio “Žika Slika” debili jedn odvratni, vratite nam grad onakav kakav je nekad bio…. SVAKA VAM ČAST

  2. Sta se cudite, ovo je Zrenjanin sve za pare i korist vladajucih glava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.