Ukida se naplata parkinga u jednom delu grada

Ukida se naplata parkinga u jednom delu grada

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu danas je održana konferencija za novinare na kojoj se javnosti obratio direktor Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“ Ilija Mandić.

Директор ЈКП Пијаце и паркинзи Илија Мандић
Srpska napredna stranka ispunjava svoja obećanja, mi se ne bavimo neosnovanim optužbama i obmanjivanjem, nego radimo u interesu naših građana.

„Shodno tome, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu vas obaveštava da se naplata parkiranja ispred Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ od ponedeljka, 28. decembra ukida. Svesni smo da u ovoj zdravstvenoj ustanovi, na čijem čelu je Pokrajinska administracija, vladaju nehumani uslovi i loša organizacija, na ovaj način smo hteli da olakšamo funkcionisanje svih građana Srednjobanatskog okruga tokom višečasovnog boravka u bolnici. Ovaj potez predstavlja pobedu Srpske napredne stranke nad režimom koji je na izdisaju, čiji su interesi važniji od interesa jednog od najvažnijih sistema u državi, a to je zdravstvo.Takođe, potrebno je spomenuti da radovi na Maloj pijaci u Jug Bogdanovoj ulici idu utvrđenom dinamikom, završeni su zemljani radovi, a sada su u toku radovi na postavljanju konstrukcije koja će omogućiti adekvatno funkcionisanje zakupaca tezgi, ali i sugrađana koji svakodnevno kupuju.
Vrednost ovog projekta je 30 miliona dinara i već u martu sledeće godine očekujemo da će naši sugrađani nakon 40 godina dobiti pijacu po ugledu na evropske tržnice.“ – objasnio je Mandić.

Srpska napredna stranka će u narednom periodu intezivno nastaviti sa aktivnostima na poboljšanju uslova na pijacama, postavlju tezgi u naseljenim mestima, ali i značajnim proširenjem i uređenjem parkirališta u Zrenjaninu.

3 Comments

  1. A aj pre par dana zaradio kaznu tamo 😀

  2. Kakva kampanja poganih, smrdljivih, nazadnjaka…!!!
    Kao, bolnica je katastrofa, jer nije pod njihovom sapom, pa ce oni da pomazu narodu?!
    Olosi su samo zaboravili da kaU, kako su sve cene podigli duplo, plate smanjili, zaduzili zemlju za 13 milijardi za samo 3 godine i doapeli smo do toga da imamo najmanja primanja u celoj Evropi i NAJSKUPLJE GORIVO! Da li ce ti olosi da nam “pomazu” ukidajuci namet, koji i ne sluzi nicemu, osim da se otimaju pare od naroda?!?!

  3. Na to su trebali da misle,monogo ranije.A ne sad kad očekuju izbore.Niko u bolnicu na pregled neide što mu se sviđa,već muke i bolesti.Još treba da misli šta će mu sa autom biti,ako na vreme ne produži parkig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.