Udruženje navijača Delije i članovi Srpske sloge posetili OŠ u Ugljaru

Podeli:

U okviru tradicionalne akcije “1500 novogodišnjih paketića za učenike na Kosovu i Metohiji”, predstavnici Sportskog društva Crvena zvezda sa udruženjem navijača Delije, posetili su Osnovnu školu u Ugljaru kod Kosova Polja, gde su pored paketića, najboljim đacima ove škole uručili i telefone i novčanu pomoć.

– Na sugestiju direktora skupljamo i pomoć za socijalno najugroženije učenike, ali dodeljujemo i nagrade za najbolje učenike. Verujem da njima to mnogo znači, ali znači i nama. Kada se vratimo kući, imamo dosta realniji utisak, vidimo koliko život može da bude težak, ali i lep – kaže Vladimir Šavijan, predstavnik navijača Delija.

Učenike škole u Ugljaru posetili su i predstavnici organizacije Srpska sloga koja deluje na celoj teritoriji Republike Srbije.

– Naši planovi odnose se na očuvanje kulture, tradicije, pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji, ali i u celoj Srbiji – kaže Jelena Marković iz ove organizacije.

Marković dodaje da su do centralnog Kosmeta došli nakon pet sati čekanja na administrativnom prelazu, ali da se čekanje isplatilo i da su, zahvaljujući Glasu Metohije, došli i doneli paketiće.

Izvor: rtg.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga