Udes na magistrali kod policijske stanice

Oko 9 časova dogodio se udes na magistrali kod zgrade policijske uprave na semaforu. Učestvovala su 3 vozila, od kojih jedno nije imalo nikakvih oštećenja, vozilo auto-škole i privatno vozilo marke “golf 2”. Na lice mesta izašli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Službe hitne medicinske pomoći. Saobraćaj se odvijao usporeno u jednom smeru u obe kolovozne trake. Jedna osoba zadobila je laku telesnu povredu. Ovo je drugi udes u prethodnih nekoliko dana u kom su učestvovala vozila auto-škola. Prilagodite brzinu i vodite računa o svim učesnicima u saobraćaju.

Loading Facebook Comments ...

15 Comments

 1. Nema te pojima, bilo je tri vozila, prvi je pobegao.

  1. Author

   Poštovani, prema informacijama policije, prvo vozilo nije imalo nikakvih oštećenja, pa je kao takvo nastavilo kretanje u saobraćaju. Niko nije pobegao.

   1. Drugo je udarilo u prvo i kako onda prvo nije ucestvovalo objasni molim te pametnjakovicu? Vozacu drugog vozila je pozlilo.

   1. Pozdravi mamu, odlicna je u orl.

  2. Bitno je da ti sve znaš, a ne znaš da se “nemate” piše zajedno…hahahahaha…

   1. Pozdravi mamu, odlicna je u orl zavrsnici.

 2. A što se tiče vozila auto-škola trebalo bi obratiti pažnju na same instruktore koji su sve bahatiji a pod tim se podrazumeva da kuckaju telefon,leže u sedištima sa laktom na prozoru često im ruka visi kroz prozor(letnje doba) a ima i onih koji prilično jurcaju kad nisu na dužnosti sa sve školskim autom.E to treba prvo da se dovede u red jer odatle sve potiče!

 3. Da li sam ja jedini kom smeta sto vozila auto-skola voze levom trakom? Razumem ja da instruktori ne zele da ostete vozilo na rupe u desnoj trac, ali to je osnovno sto treba da nauce svog ucenika. A puteve nek srede nadlezni i neka se njima zale.

  1. Slazem se , licno dozivljam slicno i gore svaki put kad idem voziti auto u auto skolu. Sreca pa znam voziti pa se drzim kontroli , da nisam dovoljno smiren kada odem da vozim cas , i razmisljam svojom glavom i ja bi zavrsio isto ovako..

  2. A cekaj ako auto skola ide 50km/h levom trakom sta ti smeta? Da li bi ti mozda da vozis 80 km/h po gradu??? I treba da teraju levom trakom ne 40-50 na sat neko 30 da se stari vozaci nauce malo reda bre 70% vozaca voze ko magarci po ZR pa kada udare biciklistu,pesaka,dete…….oni su krivi oni su istrcali! Oni neka gledaju u pasulj da li vozilo ide 50km/h ili 80km/h Neki ljudi ne mogu da ocene koliko se brzo vozilo priblizava deca pogotovo ali nema veze kolateralna steta bitno da treba da se vozi brze od 50km/h po gradu ebes zakon.

 4. Ovo čukanje se desilo na bulevaru kod pijace. Desilo se zato što je policija odmah iza semafora na nepropisnom mestu pisala kazne vozačima koji su prekoračili brzinu niz nadvožnjak. Bila je noć samo je jedan čunj stojao na putu što nije dovoljno uočljivo. To bi trebali napisati u članku.

  1. Ne lupaj gluposti, ovo je bilo preko puta SUP-a!!!

 5. Bitno je da ti sve znaš, a ne znaš da se “nemate” piše zajedno… nemaš POJIMA… hahahahaha…

 6. Sve trake su ravnopravne. Nije to autoput. Kako misliš da polaznici nauče ako ne koriste obe trake? Kako će skrenuti levo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.