Sekcija žena preduzetnica odredila ciljeve, prioritete, misiju i izabrala predsednicu

Podeli:

Sekcija žena preduzetnica pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina formirana je krajem 2017. godine. Na sastanku koji je održan 11. januara 2018. godine, članice sekcije jednoglasno su izabrale Dubravku Popović za predsednicu sekcije.

Sekcija je u proteklom periodu odredila ciljeve, prioritete, misiju sekcije i izradila plan aktivnosti za naredni period.

Dubravka Popović

Smatramo da je naša misija konstantna edukacija poslovnih žena, negovanje pravih vrednosti, kao što je porodica. Pružaćemo podršku svim poslovnim ženama na polju usklađivanja poslovnih i privatnih obaveza kroz radionice i razne edukacije. Bavićemo se promocijom ženskog preduzetničkog duha, umrežavanje i kreiranjem povoljnog ambijenta kako za rad tako i za zabavu za žene u biznisu.“ – Dubravka Popović, predsednica sekcije.

Dubravka Popović, suvlasnik i direktor RTV Santos Zrenjanin, počela je sa roditeljima porodični biznis pre više od dvadeset godina, kada je i osnovan Radio Santos, a tri godine kasnije i TV Santos. Od 2009. godine preuzima vođenje firme, uz podršku sestre sa kojom zajedno radi i danas. Otvaranjem internet portala samo je upotpunila medijsku sliku i prilagodila se novim trendovima. Ljubav prema poslu, disciplina, dobar tim, konstantno usavršavanje, podrška porodice i vera u to što radi, je nešto što je pokreće sve ove godine.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga