Saopštenje menadžmenta RTV Pančevo i Dunav Televizije

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije šokiran je najnovijim uvredama, pretnjama i izlivima mržnje koje su upućene ćerki predsednika Aleksandra Vučića i najoštrije osuđujemo ponašanje tzv. opozicije predvođene Obradovićem i Đilasom. Podmukli i prostački istupi ove propale grupe interesdžija i lopova iz nedelje u nedelju podižu lestvicu užasne mržnje usmerene ka predsedniku Vučiću i članovima njegove najbliže porodice. U svojoj nemoći i bednosti, Obradović, Đilas, Jeremić, Trifunović i ostali iz Saveza za propast Srbije, ispoljavaju svoje najgore misli zloupotrebljavajući društvene mreže i ne prestaju sa uvredama i pretnjama koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Još jednom pozivamo celu srpsku javnost da osudi ovakve grozote koje se svakodnevno upućuju predsedniku i njegovoj porodici, a nadležne organe i strukovna udruženja da pod hitno reaguju i osude i procesuiraju ovakve izlive mržnje upućene porodici Vučić, navodi se u saopštenju ovih medijskih kuća.

Loading Facebook Comments ...