Raspored kontejnera za iznošenje kabastog smeća

Podeli:

Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada, počinje u ponedeljak 05.10.2020. godine i trajaće do četvrtka 05.11.2020. godine. Akcija se organizuje u saradnji sa svim gradskim mesnim zajednicama na teritoriji grada i sprovodi se tako što će u svakoj mesnoj zajednici po dva dana, biti locirani kontejneri zapremine 5 m3 i prazniće se svakodnevno.

Primarni cilj akcije, jeste da se građani oslobode kabastog otpada (stari nameštaj, dotrajala bela tehnika, šut…), da očiste zajedničke prostorije, dvorišta, podrume, tavane i dr. Sekundarni cilj akcije, jeste da se spreči eventualno stvaranje divljih deponija kako u gradu, tako i na svim prilaznim putevima. 

 Takođe, građani koji imaju veće količine kabastog otpada ili koji nisu u mogućnosti da iskoriste ovu akciju, mogu se obratiti “Čistoći” sa zahtevom da im se ispred kuće ili zgrade postavi kontejner za kabasti otpad, zapremine 5 m3, i da za tu uslugu plate po važećem cenovniku Preduzeća. Sve informacije mogu dobiti i putem telefona 023/523-640, radnim danima u periodu od 7-15h.

page1image37259504

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga