Promocija novih ruskih vozila

Podeli:

Firma „Točak Auto“ iz Zrenjanina, započinje prodaju putničkih automobila pomenute ruske marke.

Uprkos carini na ruska vozila od 12,5% ponuda Lada vozila na našem tržištu se proširuje i trenutno ima najnižu cenu u odnosu na konkurenciju . Uz standardnu Ladu Nivu, čija prodaja nije nikada prestajala, u ponudi je modifikovana Lada Niva Urban, a od putničkih automobila Lada Granta i druga generacija modela Kalina obe u sedan i hečbeg verziji, kao i Lada Kalina kros.

TOCAKladaPozivnicaZr2-page-001
Svi modeli poseduju Euro 6 1,6 litarski benzinzinski agregat od 87 ili od 98 KS. Standardna oprema obuhvata manuelni klima-uređaj, metalik boju, električne podizače prednjih stakala, alu-felne, ABS, ESP, tonirana stakla, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, radio sa blututom, USB priključkom i slotom za memorijsku karticu, automatska dnevna svetla, indikator pritiska u gumama…

Cene automobila kreću se od 7.300 evra za model Lada Granta sa slabijim benzincem, dok je najskuplji u ponudi Kalina Kros sa najbogatijim paketom i cenom od 10.500 evra.

Svi modeli biće izloženi na Trgu Slobode u subotu 11.06 od 10 do 14h, a nakon toga u salonu Cara Dušana 9. Za sve posetioce manifestacije obezbebeđeno je iznenađenje sponzora.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga