Produžen pritvor dvojici osumnjičenih, jedan se brani sa slobode

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su 13. februara Gorana Tajdića, Nenada Obradovića i Ivana Devića koji se terete za krivična dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica zbog Fabrike vode.

Osumnjičenima je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije.

14. februara u večernjim časovima završeno je saslušanje u Novom Sadu

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu produžio je pritvor na 30 dana Nenadu Obradoviću i Ivanu Deviću, dok je Goran Tajdić pušten da se brani sa slobode. Advokat Gorana Tajdića, Vićentije Darijević, kao i advokat Ivana Devića, Tihomir Dimkić dali su fono izjave za našu medijsku kuću.

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

  1. Ovog puta glavni neće ostati nedodirljivi čim odbranu ovih navodnih krivaca vodi Tihomir Dimković, najsposobniji advokat u Zrenjaninu i šire, nepotkupljiv i nepokolebljiv pred političkim moćnicima i korupcijom u pravosuđu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.