Prigradska naselja u sistemu gradskog autobuskog prevoza, nove linije i red vožnje

Autobuski prevoznik”Net Bus” uveo je četiri nove gradske linije: Aradac-Zrenjanin-Mihajlovo-Jankov Most, Elemir-Zrenjanin (Centar) -Lazarevo, Zrenjanin (Centar) -Ečka-Stajićevo i Klek-Zrenjanin (Aviv Park).

Grad Zrenjanin angažovao je stručnjake za izradu Studije javnog saobraćaja i zatražio adekvatna i primenjiva rešenja za novu organizaciju javnog gradskog prevoza, koja se nije menjala 3 decenije.

“U skladu sa novim linijama gradskog prevoza, glavno čvorište za presedanje putnika je gradska magistrala. Naseljena prigradska mesta imaće više polazaka, na svakih sat vremena, a samim tim očekujemo da putnici u većoj meri koriste javni gradski prevoz”, istakao je Goran Agramović, direktor “Net Bus”-a.

Cena povratne karte iznosiće 150,00 dinara. Za mnogobrojne meštane ovih naseljenih mesta, ovaj organizovani prevoz znači puno.

Nove linije javnog gradskog prevoza startuju sutra, 30. marta, a polasci su svakim danom od 05:00 – 22:00 časa, u intervalu od sat vremena. Više pogledajte u informativnoj emisiji “Dan” u 19 i 22 časa.

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

  1. Ovo je neko izuzetno pametan smislio.
    Bruka.

  2. Angažovali stručnjake!? Katastrofa! Ovo što 1-ica sa Šećerane više ne vozi do Aviva je baš pametno. Koje je objašnjenje “stručnjaka” za to? Samo da ne kažu kako nije bilo putnika do Aviva.

  3. Molim vozače Netbusa da ne puše za vreme vožnje i da utišaju svoju muziku koju slušaju jačinom od koje se autobus trese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.