Pokušaj krađe

Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u provali prodavnice uhvatili su Z.K. (1978) iz Zrenjanina kome je po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, odredili meru zadržavanja do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti da je 22. marta ove godine provalio u jednu prodavnicu u Zrenjaninu. Sumnja se da je Z.K. od početka godine izvršio više krivičnih dela teška krađa i teška krađa u pokušaju na teritoriji grada Zrenjanina

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod Z.K. pronađeno je više najlonskih paketića sa braonkastom praškastom supstancom nalik na opojnu drogu heroin.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Policija će protiv njega podneti i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga