Počelo postavljanje splava na jezeru (FOTO)

Oko 12 sati započelo je nameštanje konstrukcije splava na Jezeru 3 u centru Zrenjanina, koji će se nalaziti ispred zgrade Suda. Poznati ugostitelj započeo je realizaciju svog plana, nakon višegodišnje sudske borbe koju je dobio.

Ekipe rade na povezivanju metalne konstrukcije koja će biti osnov, a nakon toga će kran tu istu kontrukciju težine oko 10 tona spustiti u jezero. Prema rečima vlasnika, biće ovo objekat za uživanje, bez alkoholnih pića, sa dobrom hranom i bez glasne muzike i sa radnim vremenom od 7 do 23 časa, a vikendom do ponoći.

U narednih mesec dana očekuje se da ovaj objekat poprimi svoj konačni izgled.

Ovako će izgledati splav.


Loading Facebook Comments ...

20 Comments

 1. Nece splav opstati. Bojkotovace ga svi normalni gradjani, budale su u manjini.

  1. Ti si u manjini seljaku, idi u svoje lepo selo…

   1. Aj dodji nocas sam kod splava da ti objasnim? Malo u mrak van svedoka

 2. ti si u manjini seljaku, idi u svoje selo lepo…

 3. Seljaci nece da se malo podignu na visi nivo, nece promene, da se nesto sredi, samo da se ne dira, seljaci moji, a trce u NS i BG na splavove, e debilcici

  1. Xaxaxaxaxa cuj ovog visi nivo xaxaxaxaxaxa urban deckic

  2. Debil ti mama konju jedan. Vecina u Zrenjaninu cene mir i tisinu. Ako ne mozemo da dovedemo proizvodnju, kulturu i red u nas grad poslednje sto treba su nam splavovi. Treba da se ugledamo na Austrijske gradove a ne na smrdljivi Beograd.

  3. Marko jesi li ti investitor splava?

  4. Konjino, u bg i ns je splav na reci sirokoj a ne na uskom jezeru.

  5. Novakovicu? Idi juri klinke iz hemijske.

 4. Ma važno da si TI urban i neko ko želi promene.Navedi nam jedan primer svoga amgažovanja na bilo čemu osim kevtanja po komentarima !!!

 5. Znači po rečima investitora to je sendvičara na vetrometini bez sanitarnog čvora, pa ko nema bolje mesto za klopu, neka izvoli ovde. Biće to slika i prilika ove vlasti kojoj ćemo se naglas smejati, glupost bez presedana.

  1. sta god mi mislili osecali i pisali, ne vredi, novakovici (pisem malim slovima, jer mi se tako moze) ce vec srediti preko veze sta god to bilo

   1. tacno. sitna slova su zasluzili. Sad trljaju ruke jer ce stizati klinke.

 6. Sramota NOvakovicu,sramota..Sto ne dizes splav negde drugde? NS,Bg.. Para vrti gde burgija nece jel tako? A sta je sa onim labudovima na jezeru, prijace im tvoj sanitarni cvor,prosipanje pica u vodu,bacanje pikavaca.Ljudi jednostavno ne treba da idu na taj splav,oterajte ga u trosak pa ce ga skloniti sam ako je vec ova korumpirana vlast to dozvolila. A ti glumi frajera i dalje!

  1. Ne sme u ns da postavi a ne u bg, pojeli bi ga mafijasi za uzinu. On je samo sitna riba a on misli da je krupna u zrenjaninu, seronja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.