PNB: Bolji standard građana i izgradnja Zrenjanina

Samo kao glavni grad Vojvodine možemo krenuti napred, a standard naših građana može biti bolji, ističu u pokretu “Napred Banat”. Prema procenama stručnjaka, ako postanemo glavni grad, prosečne plate će biti veće od 5000-10000 dinara, za nekoliko godina, a nezaposlenost se može značajno smanjiti zbog preseljenja Skupštine i Vlade Vojvodine u Zrenjanin, rekli su na konferenciji za medije.
12779178_10153802306880622_2191018706891400800_o
Ideja ima dosta, neke od njih su da veliki broj ljudi posao može pronaći u izgradnji novih zgrada, koje bi bile izgrađene u centru grada na mestu nekadašnjih ruševina u koje bi smestili institucije preseljene iz Novog Sada.
” Naša Gradska kuća će postati novi dom za Skupštinu Vojvodine, čija će nova politika biti ravnomerni regionalni razvoj svih gradova Vojvodine, umesto dosadašnje novosadizacije severne srpske pokrajine. Sloga je jedan od bitnih i ključnih faktora, kako bi se izborili za ideju da Zrenjanin postane glavni grad Vojvodine”, napominje Saša Ždrnja osnivač PNB.

Izborna lista  “Zrenjanin glavni grad Vojvodine” poziva sve građane, koji žele da podrže ideju i listu podrške svojim potpisom na predstojećim izborima. Svako ko želi, to može da uradi na prostoru velike pijace od 9-15 časova i u prostorijama pokreta “Napred Banat” u Pupinovoj 6a od 10-18časova. Sve informacije možete dobiti putem telefona na broj 063/636-063

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

  1. Jeste! Što samo Novi Sad mora da bude glavni grad Vojvodine!? Pa pokazali su da ni za to nisu kadri! Zrenjanin treba da je glavni grad Vojvodine, jer ima sve. Prvo, Beograd mu je bliži, a i Temišvar. Drugo, ima bolju avionsku pistu od one u čeneju. Treće, sav gas inafta su u Banatu. Četvrto, imao bi i univerzitet, samo da političari Vojvodine to dozvole. Peto, Zrenjanin nije nastao tako štoje naseljen Beograđanima kao Novi Sad, pa Zrenjaninci neće od svog grada da naprave Beograd dva. Šesto, Zrenjanin je stariji grad od Novog Sada. Sedmo i najvažnije: Kad bi Zr. bio glavni grad Vojvodine, raspustila bi se sva ona banda na državnom poslu u Novom Sadu štoništa ne radi i mogla bi da se zaposli korisna i nekorumpirana elita Vojvodine. Živeo Banat!

  2. Zato sto je bolji od zrenjanina sta je sporno.. Pogledajte kolike su plate u firmama u Zrenjaninu i u celoj Srbiji iz firmi na sajtu Ogledalo firme !!!

  3. Pa idi ondak u taj Novi Sad kad ga već tolko voleš!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.