PerSu marketi na sajmu privrede ZrBizNet

Podeli:

Kompanija „PerSu“ i ove godine podržala je međunarodni privredni sajam „ZrBizNet“, koji je po treći put organizovan u Zrenjaninu, u periodu od 19. do 21. septembra.


Kao generalni pokrovitelji, „PerSu marketi“ predstavili su javnosti rezultate projekta pod nazivom „Naši smo“, koji je uspešno pokrenut na prošlogodišnjem sajmu. Cilj projekta je razvoj i osnaživanje lokalne privrede, na taj način što pruža priliku malim i srednjim preduzećima da svoje proizvode plasiraju u preko 145 PerSu marketa širom Vojvodine. Na ovaj način pomaže se i pokreće razvoj lokalnih sredina, poboljšava kvalitet života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoje jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura.

– Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja, poručuju iz PerSu marketa.


Kroz ovaj projekat, tokom prethodne godine ostvarena je saradnja sa deset lokalnih proizvođača, dok je tokom ove godine ostvarena sa novih devet, a trenutno su u toku pregovori sa četiri proizvođača, mahom prehrambenih proizvoda.


Sajam „ZrBizNet“ je od izuzetne važnosti za zajednicu, jer kao sve masovnija manifestacija omogućava direktan poslovni kontakt mnogim privrednicima, kako malim preduzećima, tako i srednjim i velikim, da se međusobno povežu, da unaprede svoje poslovanje novim znanjem i iskustvom i time doprinesu sveukupnom razvoju zajednice. U skladu sa ovogodišnjom temom sajma, a to je Digitalna transformacija, „PerSu marketi“ pozvali su sve proizvođače, kao i dobavljače usluga, da posete online platformu www.nasenamavredno.rs i na taj način, jednostavno i brzo se potencijalno uključe u projekat „Naši smo“. Ova kompanija podržala je i 3. Dečju pijacu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga