Otrovane pčele u bitnom delu Zrenjanina (FOTO, VIDEO)

Otrovane pčele u bitnom delu Zrenjanina (FOTO, VIDEO)

Uginuće pčela u naselju Ruže Šulman ispred zgrade broj 43 prijavili su zabrinuti građani. Komunalna policija izašla je na teren i sačinila zapisnik. Firma čiji profesionalni upravnik vodi računa o stambenoj zajednici potvrdila je RTV Santos da nije vršena deratizacija i dezinsekcija i da se takvi radovu najavljuju 10 dana ranije, kao i da je neophodno da se postavi obaveštenje.

Stanari nisu imali problema sa pčelama, ali određeni misle da su pojedine osobe odgovorne za trovanje. Od nadležne inspektorke nismo mogli da dobijemo informacije do zaključenja priloga, jer i pored poslatog zahteva za izjavu nije dobila odobrenje od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kako bi mogla da nam da više informacija.

1 Comment

  1. Ima jedan matori u zgradi 44 na Ruzi, mislim da se zove Janko Capin. Stalno pravi problema komsijama. Gradi bespravne objekte, razvodi struju gde njemu treba, kvari lift i urinira u njemu, obija podrume, krade komsijama postu i pumpe sa bicikla, salece zene, truje zivotinje, zavodi red navodno. Prisvojio i prazan stan u vlasnistvu PIO fonda i uselio svoju takodje vremesnu prijateljicu u njega. Mogao bih se kladiti da je on i pcele otrovao. Taj se nece smiriti dok neko ne strada. Ne znam sto mu nadlezni organi stalno gledaju kroz prste. Ispada ako si star, zakon za tebe ne vazi, ili mozda ima nekog uticajnog rodjaka da ga izvuce kad ga neko od komsija prijavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.