Održana druga po redu akcija „UKLJUČI SE – POMOZI!“

Podeli:

U subotu 29. marta, od 9-15h u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono” u Zrenjaninu održana je druga po redu akcija dobrovoljnog davanja krvi i potpisivanja donorskih kartica „UKLJUČI SE – POMOZI!“. Organizatori ove akcije su pokret Novi optimizam i studenti iz Studentskog doma „Mihajlo Predić dr Miša“, zajedno sa partnerima.

1 Ukljuci se
foto:Taboroši

Tim povodom je iz Pozorišnog kluba „Zeleno zvono” Radio „Zrenjanin“ direktno prenosio razgovore sa organizatorima, građanima i zdravstvenim radnicima uključenim u akciju.

2
foto:Taboroši

Pozivu da se uključe u ovu akciju odazvao se veliki broj građana, kao i brojni studenti iz Studentskog doma „Mihajlo Predić dr Miša“, koji su na ovaj način pokazali svoju humanost i solidarnost, i svojim ličnim primerom podstakli i druge da se uključe.

3
foto:Taboroši 

Akcija dobrovoljnog davanja krvi i potpisivanja donorskih kartica „UKLJUČI SE – POMOZI!” biće organizovana na svaka četiri meseca, a cilj organizatora je da podignu svest o značaju ovog humanog čina, kao i da podstaknu i druge institucije, udruženja, organizacije i što veći broj građana da se uključe.

4
foto:Taboroši

Prva u nizu akcija  „UKLJUČI SE – POMOZI!”, održana je 30. novembra prošle godine, a uspešna realizacija obe akcije pokazala je da postoji veliki broj građana koji svojim humanim gestom žele da pomognu onima kojima je ova pomoć neophodna.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga