Odložena licitacija državne zemlje u Srpskom Itebeju

Podeli:

Licitacija državnog zemljišta na teritoriji opštine Žitište koja je danas trebala da se održi u Srpskom Itebeju odložena je. Prema rečima predsednika Komisije za zakup zemljišta u državnoj svojini Siniše Ignjatova, Komisija se odlučila na ovaj korak zbog nedefinisanih Odluka Ministarstva unutrašnjih poslova-policijske ispostave u Žitištu.

njiva

Prema rečima Ignjatova, Komisija je 19. februara dobila Dopis u kome su navedena imena i prezimena 18 lica kojima su doneta rešenja o pasivizaciji adrese prebivališta. U ovom dopisu, koje potpisuje zamenik komandira policijske ispostave Dragan Ješić, takođe se kaže da za 12 lica sprovodi postupak provere adresa. Nakon dobijanja ovog dokumenta Komisija je odlučila da lica za koja su doneta rešenja budu isključena sa licitacije.

Nakon objavljivanja liste lica koja mogu da učestvuju na javnom nadmetanju, osobe koje su izuzete sa licitacije su i pored dobijanja rešenja 19. februara o pasivizaciji adrese, od policijske stanice u Žitištu 24. februara pribavila novo Uverenje o prebivalištu.

Zbog svega ovog, Komisija se odlučila na ovaj korak, a datum održavanja licitacija u ovim katastarskim opštinama biće naknadno saopšten na sajtu opštine Žitište i putem sredstava javnog informisanja.

 

Autor: Aleksandra Kandić

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga