Obrušio se deo bine na festivalu “Banatska priča”, dve osobe povređene!

Dve osobe povređene su danas, kada se gornji deo bine srušio na podijum na Bagljašu, tokom održavanja festivala „Banatska priča“. Jedna osoba je zadobila teže, a druga lake povrede. Kako RTV Santos, voditeljka programa i višedecenijska novinarka Branka Jajić transportovana je na Institut za plućne bolesti koji se nalazi u Sremskoj kamenici.

Obe osobe zadobile su udarac u glavu. Voditeljka programa ostala je priklještena, nakon što je deo konstrukcije pao. Reagovala je brzo SHMP, nakon čega su povređene osobe prevezene u Urgentni centar. Policija je obavila uviđaj. Kako RTV Santos nezvanično saznaje, navodno bina nije dobro montirana i bila je delimično ispravna. Ko će odgovarati za propust, pokazaće istraga. Više ljudi moglo je biti povređeno ovom prilikom.

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

  1. Koliko sam cuo uhapsen je vlasnik firme koja je bila izvodjac radova. Tako i treba, samo da se ne desi da on snosi odgovorsnost jedini. Prvo je organizator imao odgovornost da obezbedi kompetentnog izvodjaca, tako da je organizator manifestacije jednako odgovoran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.