Obaveštenje o dodeli “Nagrade grada Zrenjanina“ za 2018. godinu

Podeli:

Na osnovu Odluke o ustanovljenju Praznika grada, nagrada, javnih priznanja i zvanja počasnog građanina grada Zrenjanina (“Službeni list grada Zrenjanina” br. 5/17), sprovodi se postupak za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“. „Nagrada grada Zrenjanina“ se dodeljuje na svečanoj akademiji koja se održava povodom novogodišnjih praznika.
„Nagrada grada Zrenjanina“ dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti: privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku „Nagrade grada Zrenjanina“ dodeljuje se priznanje u vidu povelje.
„Nagrada grada Zrenjanina“ može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u zadnjih 10 godina dobili nagradu.
O dodeljivanju „Nagrade grada Zrenjanina“ odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom Odlukom.
Predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti: pojedinci, Skupština grada, Gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.
Predlozi za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“ sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 4. decembra 2018. godine na adresu:
GRAD ZRENJANIN
SKUPŠTINA GRADA
Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja
ZRENJANIN, Trg slobode 10
Sa posebnom naznakom: „Predlog za dodelu Nagrade grada Zrenjanina“

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga