Potpisivanjem Potprojekta 8 Regionalnog stambenog programa u Srbiji stvoreni su uslovi za raspisivanje centralizovanog javnog poziva za izbor korisnika pomoći u stambenom zbrinjavanju, dodelom montažnih kuća.

Javni poziv je raspisan 25.04.2018. godine kojim su obuhvaćene izbeglice/bivše izbeglice iz svih jedinica lokalne samouprave Republike Srbije. Poziv traje do 25.05.2018. godine, a realizuje ga Komisija za izbor korisnika pomoći u stambenom zbrinjavanju, koju je formirao komesar Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije.

Gradska uprava Zrenjanin – Odsek za nacionalne manjine, etničke grupe, izbeglice i migracije poziva sve izbeglice koje su se u anketi o stambenim potrebama izjasnile za montažne kuće kao vid stambenog zbrinjavanja da se jave na javni poziv koji je u toku.

Obrasce za prijavu na javni poziv svi zainteresovani korisnici mogu preuzeti u Odseku za nacionalne manjine, etničke grupe, izbeglice i migracije koji se nalazi u Zrenjaninu, Trg slobode 10 (Gradska uprava grada Zrenjanina).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 023 315 0 186.

 

Izvor: Grad Zrenjanin 

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

  1. A sta je sa nama osobam sa invaliditetom koji zelimo da se osamostalimo i koji imamo primanja. Zar mi nemamo pravo na socijalni stan. Nista veliko, garsonhera, jednosovan stan. I mi imamo pravo na odvojen zivot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.