Nepokretnom Zrenjanincu napravili pristupnu rampu za osobe sa invaliditetom koju ne može da koristi

Nepokretni Zrenjaninac Milenko Kovačević zbog neizlečive bolesti 8 godina nije izašao iz stana. Pre oko godinu dana ispred njegove zgrade izgrađena je pristupna rampa za osobe sa invaliditetom koja je toliko strma, da ne može da je koristi. Njegova očajna majka obratila se RTV Santos za pomoć, pošto je izdvojeno 18.000 dinara za prilaz koji nije funkcionalan. Ipak, priča ima dve strane. Milenko Bajić, profesionalni upravnik tvrdi da je o svemu na vreme obaveštena majka Milenka Kovačevića, koja je tražila da baš sa te strane zgrade, na ulazu bližem njenog stana izgrade pristupnu rampu. O problemu je obaveštena građevinska inspekcija, koja je sugerisala da kontaktiraju projektanta, kako bi on dao idejno rešenje za rešavanje problema. Projekat je u izradi, nakon čega će se on predstaviti stanarima, koji će o svemu odlučiti.

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

  1. Pa svako sa imalo mozga moze odmah da vidi da je previse strmo. Ko je prilaz pravio, da se pokrije usima, jer pameti nema.

  2. Iz aviona se vidi da je prestrmo. Ako je ovo smislio “dizajnirao” projektant nek baci diplomu! A da ne pricamo o tome da nema rukihvata ni zastitnog dela ograde….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.