Ne propustite dva najbolja poslovna dana u 2017.godini!

Podeli:

Jedinstven poslovni događaj u region – Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetski stručnjaci za razvoj lidera u Beogradu – BBEE Poslovni Forum 2017, 29. i 30. maja sa temom inspiracija, transformacija, akcija. Svet se menja. To svi vidimo. A poslovni svet se menja najbrže. Da li možete da se setite da li su se pre 10, 15, 20 godina u poslovnim savetima i treninzima pominjale reči: ranjivost, osetljivost, žudnja, osećajnost, strast? Svakako – nisu. Tada je poslovan, uspešan čovek, predstavljan kao jak, čvrst, nepokolebljiv, nepogrešiv.

Danas će vam vrhunski svetski stručnjaci za uspeh, prodaju, upravljanje i liderstvo, postavljati upravo takva pitanja. Da li volite svoj posao? Da li volite ljude sa kojima radite? Da li ih poštujete? Da li učite od njih? Da li znate njihove želje i snove? Da li ste u harmoničnoj vezi? Da li ste ispunjeni, srećni, zdravi? Šta vaši ukućani misle o vama? I posebno, koliko ste spremni da uložite u sopstvenu promenu i učenje?

BBEE Forum (Balkan Business Executive Education forum) osmišljen je da vam približi one koji su se u prethodnih 30 godina, na ozbiljnom, konkuretnom tržištu, izborili za naziv najbolji. Brajan Trejsi (Brian Tracy) je odavno postao sinonim za uspeh u prodaji, menadžmentu, liderstvu. Autor brojnih knjiga ali i inspirativan motivator koji u nekoliko rečenica iznosi znanja sakupljena iz stotina, možda i hiljada knjiga, razgovora, seminara. Njegova maksima da SVE MENJA SVE, objašnjava da nas svako učenje i svako novo znanje, trajno i neizbežno menjaju na bolje. Sa njim je u potpunosti saglasan i doktor Maršal Goldsmit (dr. Marshall Goldsmith) koji tvrdi da ako želite bolji prihod, profit, poslovni uspeh – morate postati bolji čovek.

Njegov rad sa najuspešnijin liderima se može uporediti s brušenjem dijamanata – fascinantan, jednostvan i iskren u svom obraćanju,u svakom izazove želju da iz sebe izvuče maksimum svojih potencijala i postane najbolji što može biti. Doktor ekonomije Genadij Polonski (dr Genaddy Polonsky) autor je knjige ‘’Menadžment u ekonomijama u tranziciji – od Berlinskog do Kineskog zida’’ i njegovo razumevanje specifičnosti i razlika ovog prostora, s pravom ga pozicionira uz ova dva, vrhunska predavača i lidera. Doktor medicine Graciano Dominići (Graziano Dominici), takođe, na malo drugačiji način, upućuje nas na to kako da se, uprkos izazovima savremenog poslovnog života, osećamo dobro i poletno i iskoristimo svoju kreativnost za postizanje ciljeva.

BBEE Forum je prvenstveno namenjen kompanijama, liderima, menadžmentu kompanija i  i preduzeća, prodavcima, vlasnicima malih i srednjih preduzeća ali i svakom pojedincu koji želi vrhunsko znanje i vrhunski uspeh. Istraživanja s kraja dvadesetog veka su utvrdila da će u veku u kom mi sada živimo, svaka firma postati obrazovna ili je neće biti. Takođe je prognozirano da će do 2020. godine, u razvijenom svetu, najveći poslodavac biti svako sam sebi. Stoga je učenje postalo imperativ i ma koliko se opirali, uklonite moranje i otpore, i videćete da ne postoji ništa prirodnije i zabavnije od: naučiti nešto novo, ovladati novom veštinom, postati spremniji, spretniji, vredniji, konkurentniji i – zadiviti sebe svojim napretkom.

Da li ste spremni da se upustite u najvažniju životnu avanturu – učenja, menjanja, prilagođavanja? Lideri su već ocenili da će BBEE – Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini. Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.business-forum.bbee.co.rs Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga