Nakon potere na putu Zrenjanin – Novi Sad uhapšeni vozač dobio drastičnu kaznu

Policija iz Žablja je u petak uveče, posle potere na putu Zrenjanin – Novi Sad, na ulasku u Novi Sad, uspela da zaustavi bahatog vozača “pežoa 206”, novosadskih registarskih oznaka koji se prethodno na izlasku iz Žablja, oglušio na policijski znak da se zaustavi, radi redovne kontrole.

Umesto da se zaustavi, ovaj 63-godišnjak je dodao gas i udaljio se. Vozeći brzinom većom od dozvoljene, on je u nekoliko navrata preticao kolonu vozila i preko pune linije, ugrožavajuži tako svoju, ali i bezbednost drugih vozača.

Policajci su uspeli da mu blokiraju put na ulasku u Novi Sad i da ga zaustave, ali je vozač odbio da bude alkotestiran, te mu je izvađena krv da se utvrdi da li je za volanom bio pod dejstvom alkohola.

Bahati vozač je odmah priveden sudiji za prekršaje, gde mu je izrečena kazna od 70 dana zatvora, dobio je 25 kaznenih poena, 11 meseci ne sme da upravlja motornim vozilom, a mora da plati i novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara i odmah je upućen na izdražavanje zatvorske kazne.

Izvor:novosti

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

  1. E hvala Bogu da se neki sudioja setio da postoji zakon i kazne za takve siledžije. Ovu vest treba dati na RTS u udarnom dnevniku da svi čuju.

  2. Zamišljao dinamično da vozi pežo 206..;/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.