Moguć sukob taksista u Zrenjaninu

Podeli:

Kako RTV Santos saznaje, u ponedeljak, 18. februara moguć je sukob taksista u gradu i to oko taksi stajališta na Žitnom trgu.

Naime, u razgovoru sa predsednikom jednog taksi udruženja iz Zrenjanina, dobili smo informaciju da, navodno, taksistima koji koriste ovu lokaciju smeta korišćenje taksi stajališta od strane drugih vozača.

Predsednik relativno mladog udruženja iz našeg grada obavestio je redakciju RTV Santos da će 4 vozila doći na sporno taksi stajalište 18. februara, koje inače koristilo samo jedno udruženje, a od skoro i drugo, nakon udruživanja. Ipak, kako kaže, postoji opasnost od mogućih verbalnih uvreda ili fizičkog kontakta.

Negodovanje vozača koji koriste postojeće taksi stajalište je moguće, jer su u praksi samo oni koristili ovu lokaciju.

Kako saznaje naša redakcija, o sutrašnjem dešavanju biće obavešteni nadležni inspektori koji kontrolišu taksi prevoznike.

U gradu Zrenjaninu postoje obeležena taksi stajališta koje mogu da koriste isključivo taksi prevoznici, kojima je na takav način obezbeđeno mesto na kom mogu bezbedno da sačekaju mušteriju ili narednu vožnju. Problem je što taksi prevoznika ima više nego što je to propisano odlukom Skupštine grada Zrenjanina.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga