Maloletnici snimljeni kako uništavaju igralište (VIDEO)

U teškom vremenu u kom živimo u vreme vanredne situacije u našoj zemlji, većina dece provodi slobodne dane sa roditeljima. Odlukama Vlade Republike Srbije ograničeno je kretanje svim ljudima vikendom od 15 časova, a radnim danima od 17 časova do 5 ujutru. Najstarijim sugrađanima, koji imaju 65 godina i više, zabranjen je uopšte izlazak na ulicu, kako se ne bi zarazili koronavirusom. 

Vandalski čin u kom trojica maloletnika uništava dečje igralište snimljen je i objavljen na društvenim mrežama. 

Ne shvatajući da ih neko snima, maloletnici su lomili i čupali koševe na igralištu namenjenom najmlađima. Ljudi masovno osuđuju ovaj vandalizam, pogotovo što sa velikim osmehom na licu čupaju konstrukciju koša i smeju se na sav glas. 

Kako RTV Santos saznaje, originalni video na kom se jasno vide lica počinioca prosleđen je policiji, koja će postupati po službenoj dužnosti. 

Dok igrališta imamo sve manje i ono što je još u funkciji uništavaju osobe kojima roditelji i društvo nije posvetilo dovoljno pažnje, kako bi ih usmerili na pravi put. Svaka akcija ima reakciju, što će u ovom slučaju biti neočekivano za maloletnike, ali i za primer drugima.  

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

  1. Da sam ih ja video okačio bi ih na taj koš da vise ceo dan. Njima isto uraditi što su oni na igralištu uradili. Roditelji njihovi da poprave sva igrališta u gradu.

  2. Moje dete ide u taj vrtić i ne razumem što se sakrivaju lica? Vidi se šta rade i ne mogu poreći, nek se vidi ko su pa neka im se roditelji stide i nauče ih pameti. Osim ako ta deca nisu one jabuke koje su pale odma pored drveta :/

  3. To igralište odnosno vrtić je pod video nadzorom. Na kraju snimka jedan delikvent je lak i pokazao srednji prst kameri.
    Tako da su bili više nego svesni da ih snimaju kamere. I svesni su da se ništa neće nikad dogoditi loše za njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.