Krivična i prekršajna prijava protiv direktora TO Novi Bečej

Podeli:

Zbog sumnje da je meštaninu Novog Bečeja naneo lake telesne povrede kada ga je, vozeći kroz park pun dece, pokupio i „provozao“ na haubi svog automobila, protiv direktora Turističke organizacije Novi Bečej, Saše Dujina, podneta je krivična prijava.

Kako su u policijskoj upravi Zrenjanin saopštili, njihovi pripadnici u Novom Bečeju su odmah po prijavi da automobili prolaze kroz gradski park izašli na teren i zatekli pedesetjednogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je meštaninu, koji je pokušao da ga zaustavi, upravljajući automobilom naneo lake telesne povrede, a koje je konstatovao lekar službe Hitne medicinske pomoći u Novom Bečeju.

„O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilašto u Bečeju, po čijem je nalogu protiv osumničenog podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti“, saopštila je policija.

Uz to će protiv njega biti podnete i prekršajne prijave, budući da je vozilu u kom je zatečen 23. oktobra istekla registraciona nalepnica, pa su mu tablice privremeno oduzete, a automobil isključen iz saobraćaja.

Čovek koga je direktor Turištičke organizacije “provozao” na haubi automobila, želeći da ostane anoniman, opisao je događaj za N1.

„Kroz park je prošao kako bi u stranačke prostorije, ili u prostorije Turističke organizacije dostavio robu. Pokušao sam da ga zaustavim, jer je u parku bilo mnogo dece. Na kraju sam stao ispred automobila, ali on nije stao. Pokupio me je i nosio na haubi dvadesetak metara. Polako je vozio, ali je ipak vozio, nije hteo da stane. Tek kada su i ostali roditelji prišli i počeli da mu lupaju po kolima, tek tada je stao“, priča meštanin Novog Bečeja.

Dodaje i da su zbog ovog incidenta pozvali policiju. Na pozive N1 Saša Dujin nije odgovorio. Za novosadski Radio 021 potvrdio je da je do incidenta došlo, ali je naveo da nije bio tih razmera, te da je priča ispolitizovana.

„Ne postoji drugi prilaz do prostorija Turističke organizacije, pa sam bio primoran da vozim tuda. Nije tačno da je iko uključen u događaj bio u alkoholisanom stanju. Nije došlo ni do gaženja, već je čovek, u želji da zaustavi auto, seo na haubu“, rekao je Dujin za 021.

Izvor:N1,021

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga