Konkurencija vara na svetskom konkursu, pomozite vašim glasom da pobedi talentovani Zrenjaninac

Podeli:

Nakon objavljene priče o talentovanom Zrenjanincu Miroslavu Domjesku, čulo je i saznalo više hiljada ljudi, kad smo objavili tekst o njegovom dizajnu za skuter na električni pogon na svetskom konkursu. Pozitivnu priču iz našeg grada upropastili su na sve moguće načine pojedine osobe iz Hrvatske, koje ne znaju šta je fer plej, da ne govorimo o kulturi i uvredama. Svaka čast većini, ali o njima ovaj put nećemo pisati.

Domjesko je ubrzo izbio, nakon teksta na našem portalu na prvo mesto, dok se Hrvati iz Zadra i šire nisu ujedinili u želji da pomognu svom kandidatu na konkursu. Pretvorili su Tomislavov dizajn u nacionalni interes, ponos države. Kao da će prvi na svetu skuter na električni pogon imati jedino dizajn upravo te osobe, koja čak i ne živi u njihovoj zemlji, a već je dobio motor u prošlosti.

Moguće je glasanje na konkursu putem Fejsbuk mreže ili e-maila. Ono zbog čega konkurencija vara je javno pozivanje s njihove strane da svako glasa više puta, s različitih lažnih profila i e-mail adresa.

Ono u čemu su jedinstveni je podrška svom kandidatu, čak su se i mnogobrojni portali uključili i dali podršku. Opet je cela priča preneta s akcentom da je njihov kandidat iz Hrvatske, a da je na drugom mestu Srbin iz Zrenjanina.

Ono što ne znaju je da u Zrenjaninu ima mnogo dobrih ljudi koji će upravo svojim glasom pružiti mogućnost da razum, jedinstvo, pa čak i inat pobedi. Na ovakve stvari je najbolje odgovoriti glasom podrške talentovanom mladiću koji živi u gradu na Begeju. Vređati bilo koga na nacionalnoj ili bilo kojoj osnovi nema potrebe. Ipak je multietničnost u Vojvodini kao mala EU.

Svoj glas možete jednim klikom dati u linku OVDE

Konkurs je otvoren do 28. februara, do tada traje i glasanje, a pobednik/ca će se znati 1. marta, nakon zaključenja glasanja.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga